tuliaisia!!

Allu oli syyskuun alussa käymässä pienillä reissuilla Tsekissä ja Italiassa. Sain siltä aivan huipputuliaisia, nimittäin Victoria's Secretin tuoksuja ja KIKOn meikkejä! Ostin niitä VS tuoksuja sillon 2013 kun oltiin Annan kanssa Jenkeissä, mutta sen jälkeen en oo raaskinut. Oli aivan ihana yllätys saada tommonen iso kassi.
Meikkejä olin vähän vinkkaillut, että jos osuu silmään niin mulle vois jotain tuoda. Emilia oli Italiassa muutama vuosi sitten ja toi mulle sieltä KIKOn luomivärin, johon rakastuin ihan täysin.

DSC_0038 DSC_0045

Kaikki tuoksuista on ihanan raikkaita ja kesäsiä, tosi ihania ja mulle sopivia. Pointsit siis Allulle. Yksi oli itseasiassa samaa, jonka itse olin ostanut, haha. Passion Struck valikoitui ihan ehdottomaksi lemppariksi. Tuoksu on todella raikas, piristävä ja kesänen. Amber Romance oli aluksi toinen lemppari, tämä nimenomaan se jota mulla jo olikin. Pienen kokeilun jälkeen Secret Charm kiri aivan listan kärkeen. Tämä myös ihanan raikas, mutta paljon voimakkaampi (mun mielestä) kuin edelliset. Silti tosi hyvä. Love Spell tuoksulla aivan ihana nimi, tämä selvästi voimakkaampi ja kukkaisampi tuoksu kuin aikaisemmat. Pure Seduction on todella saman hajuinen kuin mun toinen aikasempi VS tuoksu. Se on vähän semmoinen, että välillä tykkään tosi paljon ja välillä en yhtään.

DSC_0001 DSC_0002 DSC_0009 DSC_0012 DSC_0017 DSC_0019 DSC_0020 DSC_0021 DSC_0022 DSC_0024 DSC_0027 DSC_0030 DSC_0034

Eli tosiaan tästä yllätyspussista löytyi luomiväripaletti, kajaali, ripsiväri sekä kynsilakka. Allu oli selkeesti vähän innostunut siellä kaupassa... Enpä oo ehtinyt vielä kokeilla mitään noista, mutta tänä viikonloppuna olis tarkoitus laittaa tuotteet testiin. Aika korkeella on odotukset, koska se Emilian tuoma luomiväri on niin tajuttoman hyvä. Pakko sanoa, että on kyllä onnistuneet tuliaiset mies löytänyt 

Ei kommentteja