Hyvää itsenäisyyspäivää!

Mun viikonloppu päättyykin ihanan rauhallisesti tähän itsenäisyyspäivään ja linnan juhlien katseluun. Perjantaina me mentiin Sinin kanssa kouluun 45min ennen tunnin alkua, sillä piti viittoa Minun huoneeni -tehtävä (piti piirtää pohjapiirros omasta huoneesta ja sen jälkeen viittoa huoneeseen kaikki huonekalut oikeille paikoilleen) palvelimelle. Ensimmäisellä tunnilla olikin sitten Juha Paunu II -tentti, eli meidän piti suomentaa kolme viitottua videota ja sen jälkeen itse viittoa kolme juttua. Luulen, että pääsin ihan läpi, vaikkei ne omat videot ihan oikein menneetkään.
Päivän aikana oli syntynyt joku myrsky ja oli aika tuskaa pyöräillä kotiin. Mulla oli saappaat ja sadetakki, mutta kaikki vaatteet silti ihan läpimärät. Onneksi mun bussi Tampereelle lähti sen verran myöhään, että ehdin hyvin vaihtaa vaatteet ja kuivatella. Päätinkin mennä linja-autoasemalle bussilla, ettei tarvitsisi kävellä sateessa, totta kai, kuitenkin tämä paikallisbussi oli viisi minuttia myöhässä ja sainkin juosta siihen Tampereen bussiin. Ehdin just ja just.
Perjantai-ilta sekä lauantai me vaan chillattiin Allun ja koirien kanssa. Lauantaiaamuna lenkkeiltiin kauppaan ja isä ja mummo kävi päivällä kahvilla, mutta muuten vaan höpöteltiin ja syötiin. Tänään olikin sitten taas herätys kasilta ja bussi takasin Turkuun lähti jo kymmeneltä. Ei ollut ilma kauheesti parantunut, vaan sain taas raahata itteni bussilla kotiin asti, hirvee tuuli. Ennen linnan juhlia ehdin sopivasti kirjoittamaan kielenoppimissuunnitelman huomiseksi ja vähän opiskella Paunu I -tenttiin noita lauseita. Oon kuitenkin aika ilonen, että se Paunu II -tentti oli ennen tota ykköstä, koska nyt tää tuleva tentti ei tunnu ollenkaan niin pahalta. Muutama viittoma pitää vielä opetella ja luulen et lauseet menee ihan helposti oikein!
Loppuilta meneekin sitten niitä linnan juhlia katsellessa!

DSC_0001 DSC_0012 DSC_0017

2 kommenttia

  1. Kiva postaus kamu! 😊 Ihana Coco! ❤ Ja hyvä kun mainittit kielenoppimissuunnitelman... jos sais itekin tehtyä! 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura ❤ Joo, onneks sen ei tarvinnut olla mikää ihmeellinen :D

      Poista