kulmakarvat ja joulusuunnitelmat

Heipsan, mun on pitänyt jo monena päivänä postata, mutta sitten ei ookkaan ollut fiilistä. Nyt kuitenkin pääsin puoli tuntia aikaisemmin koulusta (koska sain tentin ajoissa valmiiksi) ja päätin hyödyntää valon ja energiani tähän postaukseen.

Lauantaina me käytiin Sinin kanssa Skanssissa vähän jouluostoksilla. Se oli kans yks reissu. Me kuljetaan aina joka paikkaan fillareilla, mutta Skanssiin päätettiin ottaa bussi. Katottiin netistä lähin pysäkki ja mentiin siihen venaamaan bussia, jonka piti tulla 20min päästä. Molemmat naamat kiinni kännyköissä, kun tää meidän bussi porhaltaa ohitte. Hupsista. Ei se tullutkaan vast 20min päästä. Käveltiin sitten suosiolla kauppatorille venaamaan seuraavaa. Ehdittiin itseasiassa käväisemään Hansassakin, josta ostin itselleni joululahjan; kengät.
Skanssissa kierreltiin ja kaarreltiin, löydettiin vähän joululahjoja ja käytiin syömässä. Ostin Citymarketista mm. Maybellinen Master Brow pro palette -kulmavärin. Mulla on jo pitemmän aikaa ollut semmonen vähän ärsytyksen tapanen tunne mun kulmakarvoista. Oon aika pihi meikkien suhteen, että mulla on ihan pari tuotetta joihin panostan. Ja usein käy niin, että kun joku loppuu niin sinnittelen ilman aika pitkään, ihan vaan koska en raaski ostaa uutta. Meikithän on ihan sairaan kalliita. Ainakin mun mielestä.
No joka tapauksessa, ostin tän kulmavärin ja päätin testata sitä heti sunnuntaina. Olihan sillä aika paljon kivempi meikata kuin kynällä. Otin vaaleemman sävyn eli Soft Brown. Paletissa siis vahamainen ja puuterimainen väri sekä vielä tommonen vaalea, jota levitetään kulmaluun kohdalle. Oon kyllä tosi tyytyväinen tähän ostokseen, vaikka mulla onkin joku kolme päivää mennyt ennen kun oon nää kulmani oppinut mulle mieluisiksi meikkaamaan. Nyt taitaa olla hyvä!
Sain myös maanantaina äitiltä nimpparilahjani, eli huulipunan. Oon itseasiassa juuri tuota Foreverin Sonya huulipunan 406 Watermelon sävyä kokeillut joskus kesällä äitin luona. Sävy on melko neutraali, mutta silti selvästi huomattavissa. Ja koska huulipuna sisältää aloe veraa, se myös kosteuttaa huulia kivasti.

Sitten mun joulusuunnitelmiin. Tänä vuonna joulu tulee olee entistäkin erilaisempi. Muistan, kun aina pienenä lähes koko joululoma oltiin kotona ja oli tietyt perinteet joita noudatetttiin. Kuuluu mun jouluun vieläkin perinteitä, mutta kaikki ei voi aina pysyä samana.
Viimeinen koulupäivä on huomenna, ja oikeastaan päivä on aika turha, koska meidän kaikki tentit sun muut on jo pidetty, jäljellä on enää katsekehikon esitelmä. Joka tapauksessa, lähden huomenna Cocon kanssa bussilla Poriin, jossa vietänkin sitten jouluaaton ja pyhät. Äitin luona olisi tarkoitus viettä jouluaatto ja sitten joulu- ja tapaninpäivänä käydä isän luona ja sukulaisilla.
Maanantaina joulun jälkeen jätän Cocon Poriin hoitoon ja lähden itse junalla Kuopioon. Huhhuh, viisi tuntia junassa... Siellä sitten olen pari päivää Aleksin kanssa hänen porukoiden luona ja uuden vuoden aattona me lähdetään Tampereelle, jossa siis vietän uuden vuoden. Loppiaisena palaan taas Turkuun ja valmistaudun kevätlukukauteen, joskaan en vieläkään tiedä koska se alkaa.
Oon aika innoissani joululomasta monestakin syystä. Ensinnäkin pääsen taas Poriin, siitä on jo yli kuukausi kun viimeksi kävin. Porissa myös näen Annaa pitkästä aikaa, kun hänkin tulee Virosta Suomeen jouluksi. Sitten pääsen pitkästä aikaa Kuopioon ja olen vähän laskenut sen varaan, että jos Turkuun ja Poriin ei sada lunta, niin siellä olisi ainakin valkoiset maisemat. Ja kaiken kruunaa uusi vuosi Aleksin kanssa!

DSC_0003 DSC_0006 DSC_0009 DSC_0008 DSC_0016-horz DSC_0026 DSC_0028

Ei kommentteja