mä rakastan lahjojen paketointia

Maanantaina mä lähdin kuskaamaan äitiä Turkuun ja tarkoituksenani oli samalla reissulla hakea loput tavarani kotoa ja kuvata tuo edellisen postauksen video. Heti äitin jäätyä kyydistä kiiruhdin Ikeaan ostamaan pari asiaa, joita tarvitsen joululahjoihin. Mukaani tarttui myös kaksi lamppua kattovalaisimeeni, jonka 2/3 lamppua ovat aivan liian himmeitä.
Kotiin päästyäni aloin onnellisena vaihtaa lamppua, miettien että nyt tulee videoonkin hyvä valaistus. Laitoin lamput paikoilleen ja pistin virrat päälle... Ja lamput vilkkuvat. Huhhuh. En ole varma mistä johtuu, siitäkö että kaksi lamppua ovat samanlaisia ja yksi erilainen? Joka tapauksessa menetin hermoni ja päätin vaihtaa vanhat lamput takaisin. MUTTAAA se yksi lamppu ei lähtenyt enää irti.. Joten mun olkkarissa vilkkuu nyt sitten valot... Voi huoh.
Luulin etten saa lainkaan sitä videota kuvattua, mutta viritin sitten jalustan eteiseen. Tausta ei todellakaan ole videossa se mihin tähtäsin, mutta saa kelvata paremman puitteissa.

Tiistaina mun piti pitkästä aikaa päästä salille, mutta auto meni huoltoon ja olinkin sitten koko päivän täällä äitin luona. Oli niin hauska löytää aamulla äitin jättämä lappu keittiön pöydältä, tuli jotenkin niin hassu olo, kun en oo 2,5 vuoteen asunut kotona, saatika sitten saanut keltään lappuja, joissa käsketään syödä. Heh.
Mun lempijuttu joulussa on lahjojen paketointi. Oon aina tykännyt siitä ja pienempänä halunnut paketoida kaikkien lahjat. Päivällä sitten kasasin kaikki paketoitavat lahjani keittiön pöydälle ja rupesin hommiin. Mua suututtaa aina jos joku menee hiukankin pieleen, koska mun pakettien on oltava täydellisiä. Tällä kertaa kaikki onnistui onneksi hyvin ja sain suurta mielihyvää paketoinnista. Muuta en sitten tiistaina saanutkaan aikaan.

Tänä aamuna olin lupautunut äidin kanssa jo kahdeksalta kauppaan. Se on ihan hullua menoa. Luulisi, että ihmisillä olisi vähän joulumieltä eikä tarvitsisi riehua kaupassa kuin sotatantereella. Itse ihan hyvillä mielin lykkäilin niitä kärryjä ja väistelin muita, mutta suurin osa porukasta vaan kiilasi ja syöksyi eteen miten sattui. Päättelin, että tämä taktiikka on munkin otettava käyttöön jos joskus halutaan poiskin sieltä kaupasta. Mummut on kaikkein pahimpia.

DSC_0010 DSC_0017 DSC_0038 DSC_0021 DSC_0040 DSC_0026 DSC_0030-horz DSC_0027 DSC_0036

6 kommenttia

 1. Voiei, kamala tuo lamppuepisodi :-D Mutta tosi kivoja kuvia olet napannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo, meinasin kyllä räjähtää siihen paikkaan :DD Kiitos!! :)

   Poista
  2. Jaaaaaaaa vähä meinasit räjähtää?? Saanen olla eri mieltä, luulen että jos siellä ois ollu muita niin päitä ois irtoillut ;)

   -Allu

   Poista
  3. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

   Poista
 2. Sama täällä! itekkin tykkään paketoinnista samalla kun joulumusa soi taustalla. Meillä on näköjään aika samantyyliset setit! :D

  Hyväää joulua sulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah se on ihan parasta!! :D
   Kiitos, samoin sulle ♥

   Poista