pikkujoulut!

Eilen aamulla huomasin, että mun kurkku oli ihan sairaan kipee. Se pahenikin sitten päivän mittaan ja oli pakko käydä hakemassa apteekista jotain kurkkupastilleja. En ehtinyt niitä montaa edes ottaa, kun alkoi nenäkin vuotaa siihen malliin, että viime yönä ei kauheasti nukuttu. Tänään oonkin ollut ihan tuskissani koko päivän koulussa, kun pää niin täynnä räkää ettei meinaa henkeä saada.
Koulussa oli tänään viimeinen/toinen JP tentti, eli se ykkönen. En jaksanut loppujen lopuksi edes opiskella siihen paljoa, koska stressasin vaan niistä kakkosista. Tää ykkönen menikin mun osalta (omasta mielestä) lähes kokonaan oikein, joten pointsit mulle.

Me oltiin sovittu Lauran, Sinin ja Sonjan kanssa, että pidetään tänään ("mun nimpparien ja Paunun tenttien päättymisen kunniaks") pikkujoulut! Tytöt ilmestykin tänne mun luo joskus neljän jälkeen ja alettiin heti paistaa nakkipiiloja ja joulutorttuja. Cocktail-tikut olin tehnyt jo eilen valmiiksi ja myöhemmin leivottiin vielä pipareita.
Oli aivan ihana taas viettää iltaa kunnolla tyttöjen kanssa. Naurettiin ainakin ittemme ihan kipeiksi. Saatiin myös ekaa kertaa otettua meistä kameralla kuvia, kun yleensä vaan kännykällä napsitaan jotain selfieitä ja, no, on se vähän haasteellista saada neljäkin ihmistä tungettua samaan kuvaan! Joka tapauksessa, meillä oli aivan mahtava ilta!
Huomenna vielä koulussa tentti ja viittomakielinen esitelmä kristillisestä koulusta, mutta sen jälkeen pääsee taas vähän viihteelle...

DSC_0112 DSC_0012 DSC_0008 DSC_0007 DSC_0156 DSC_0018 DSC_0145 DSC_0136 DSC_0022 DSC_0115 DSC_0028 DSC_0072 DSC_0131 DSC_0179 DSC_0108 DSC_0184 DSC_0067 DSC_0182 DSC_0065 DSC_0046 DSC_0071

2 kommenttia

 1. Aivan ihania kuvia! :) Muutenkin tykkään blogistasi tosi paljon<3 Hei muuten, jos haluat nuo (ainakin minusta typerät) flickrin tunnukset kuvien päältä pois aina kun niihin vie hiiren, jätä linkin alusta kohta: data-flickr-embed="true" sekä linkinlopusta pidempi pätkä script async src="//embedr.flickr.com/assets/client-code.js" charset="utf-8">< ja lopusta > puuttuu nuo sulut, kun muuten tää kommentti herjas HTML virhettä :D eli ne poistetaan myös!) Näin kuvat tulevat niinkuin aina ennenkin, ilman ylimääräisiä härpäkkeitä! :-)

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!! :) Mä tykkään myös sun blogista ihan sikana ja oon sitä jo pitkään seurannut :)
   Hei ihanaa kiitos neuvosta! ♥♥♥ Ne on kyllä tosi ärsyttävät... Täytyykin heti alkaa säätää niitä pois ;)

   Poista