tää päivä meni vähän pieleen

Musta tuntuu ettei mikään olis voinu enää mennä enempää pieleen tänään. Heräsin yöllä siihen, että silmässä tuntui inhottavalta, ihan kuin siinä olis roska. Aattelin, että se menee kyllä pois kunhan jatkan uniani, joten niin mä tein. Puoli kahdeksan aikaan en kestänyt enää, vaan marssin vessaan. Kipeä silmä oli punainen ja turvonnnut ja otinkin sitten välittömästi piilarin pois silmästä. Yritin mennä takaisin nukkumaan, mutta ei siitä oikein mitään tullut. Kaiken lisäksi mun patteri pitää pauketta, joka on jo viikon häirinnyt mun uniani..
Päätin soittaa äitille silmästä, hän käski huuhdella sitä keitetyllä vedellä. Keitin ja jäähdytin ja huuhtelin silmän muutaman kymmentä kertaa ihan huolella. Sitten se tuntuikin tosi hyvältä ja mä painuin takaisin sänkyyn.
Herätyskello soi ja soitin samantien huoltomiehelle siitä patterista, hän lupasi tulla samantien katsomaan sitä. Itse kiiruhdin suihkuun, jolloin sähköt katkesivat. Koska mun kylppäristä paloi lamppu vähän aika sitten, enkä jaksanut vaihtaa sitä muutamaan päivään, niin pimeessä suihkuttaminen ei ollut mulle mikään uusi asia...
Vedin vaatteet suihkun jälkeen päälle ja yritin laittaa piilarin takas silmään, mutta ei siitä mitään tullut, sattui ihan liikaa. Sillon tajusin, että taitaa olla silmätulehdus ja pitäis päästä lääkäriin. Eikä hajuukaan mistä mun pitäis semmonen varata.
Huoltomies tuli ja sääti patteria ja kertoi, että ulkona on tiet aivan jäässä, eikä mun todellakaan kannata lähteä fillarilla kouluun. Siinä seuraava ongelma, ei ollut käteistä bussiin. Noo, huoltomiehen lähdettyä soitin jonnekin, josta sanottiin, että soitetaan mulle takasin, siis siitä silmästä. Sitten lähin käppäilemään lähimmälle pankkiautomaatille ja Sinin kanssa bussia odottelemaan.
Bussissa mulle soitettiin, että joo sais ajan klo1340 ja mulla tasan yks tunti koulua tänään ja se loppuu kahdelta... Otin mä sen ajan silti, pakkohan toi nyt oli hoitaa. En ehtinyt kun syödä koululla ja sitten piti lähtee takasin keskustaan.
Ensin menin hoitajalle, joka sanoi että aika selvä silmätulehdus, että hän vielä varmistaa lääkäriltä. Lääkäri sitten kuitenkin halus värjätä mun silmän ja sieltä löytykin pieni haava sarveiskalvosta. Seuraavaksi olikin sitten suuntana apteekki ja antibiottivoide silmään. Onneksi tämä kuulemma paranee nopeasti.
Siitä eteenpäin mun ilta on sujunut kuitenkin (thank god) ihan kiitettävästi. Mentiin Sonjan, Lauran ja Sinin kanssa shoppailemaan ja ostin BikBokista ihanan "No pants are the best pants" -yöpaidan. Käytiin Greenzissä syömässä ihanat salaatit ja sitten käveltiinkin Sinin kanssa samaa matkaa kotiin.
Mun pitäis kattoa Paunuja, koska perjantaina on tentti kakkosista, mutta mä en jaksa!! Yritin ja oikeastaan katoinkin 2-3 juttua, mutta ei siitä tullut mitään. Mulle ei vaan uppoo enää mikään...

Ei kommentteja