Muuttokuulumisia

Oon jo moneen kertaan maininnut tulevasta muutosta ja nyt se on vihdoin ohi! Lähes koko tammikuun lopun mun asunto oli lievästi sanottuna kaaos; kaikki kamat pakattuna kasseihin ja laatikoihin niin, ettei meinannut olla tilaa kulkea. Odotin niin innolla sitä perjantaipäivää, kun me päästäisiin Aleksin kanssa hakemaan avaimet meidän yhteiseen asuntoon.

1

Me muutettiin viime viikon lauantaina tänne meidän aivan ihanaan ja kauniiseen kotiin. Lauantai oli raskas, lähdettin heti aamulla ajamaan Tampereelle hakemaan Aleksin tavaroita ja kello oli lähempänä iltakahdeksaa, kun oltiin vihdoin saatu viimeinenkin pahvilaatikko tänne uuteen asuntoon. No, mun tietenkin pakkomielteisenä siivoojana ja järjestelijänä vaan täytyi saada kaikki kamat purettua saman illan aikana. Onneksi Sini tuli auttamaan tavaroiden paikoilleen laittamisessa, hauskaa sinänsä, että hän tiesi alkuksi paremmin missä meillä säilytetään astioita kuin Aleksi... Kello oli siinä kahden paikkeilla yöllä, kun viimein raaskin mennä nukkumaan. Seuraavana aamuna heräsin seitsemältä uusien inspiraatioiden kanssa vielä muuttamaan tavaroiden järjestystä.

2

Nyt täällä on asuttu melkein viikko ja pikkuhiljaa alkaa kaikki löytää paikkaansa ja ehkä kohta jo pystyn sisäistämään, että me oikeasti asutaan täällä. Vielä menee hetki enne kuin sohva saadaan ja joitain pieniä juttuja pitäisi hankkia, mutta se on ihan normaalia. Ja hei, ollaanhan me jo saatu tupareillekin päivämäärä päätettyä ja siinä onkin mulle seuraava projekti!

3

2 kommenttia

  1. Onnea uuteen kotiin teille! :) Olisi kiva saada jossain vaiheessa asuntopostaus, kun ootte saaneet asunnon kuntoon ja tavarat järjestykseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Asuntopostaus on kyllä suunnitteilla, kunhan tosiaan saadaan paikat haluttuun kuntoon! :)

      Poista