Seuraavat kaksi viikkoa

Lupaan teille kunnon asuntopostauksen, kunhan saadaan kaikki huonekalut hankittua ja tavarat paikoilleen niin kuin on suunniteltu. Siihen voi mennä hetki... Mun piti lähteä sunnuntaina takaisin Poriin, koska tuun viettämään täällä seuraavat kaks viikkoa harjoittelussa. Harjoittelu on tosi mielenkiintoinen ja oon siitä niin innoissani ja fiiliksissä, mutta en voi kieltää etteikö hiukan harmittaisi. Just kun ollaan päästy muuttamaan saman katon alle, niin mun pitää lähteä pois. No, ei silti, onhan meillä koko loppuelämä aikaa asustella yhdessä.

2

Mulla on myös Porissa hoidettavia asioita, esimerkiksi iskän kanssa yks projekti juurikin meidän uuteen asuntoon. Ja onhan se muutenkin ihana viettää aikaa taas vanhempien ja isovanhempien kanssa, kun niitä nykyään aika harvoin tulee nähtyä. Ehkä ehdin myös viettää aikaa sellaisten kavereiden kanssa, joita ei muuten niin usein tapaa.

3

Kiikutin tosiaan läppärinikin tänne mukaan, jotta voisin postailla, mutta sitä kuinka paljon ehdin kuvailla täällä ollessani, en tiedä. Yritän kuitenkin parhaani mukaan, koska haluaisin nyt taas päästä johonkin miellyttävään postaustahtiin takaisin, kun se tuossa muuttotouhuissa meni aika hyvinkin sekaisin. Valoakaan ei oo juuri riittänyt, mut ymmärtääkseni tälle viikolle on jo luvattu vähän parempaa säätä. Peukut pystyyn!

4

2 kommenttia