Sunnuntaifiilis

DSC_0032 DSC_0039

Tänäänhän on siis tosiaan tuota, öö, torstai. Mulla on pitkään ja hartaasti odotettu hiihtolomaviikko, harvinaista herkkua myös, sillä meillä ei aikaisemmin opiskelujen aikana ole ollut yhtäkään syys- tai hiihtolomaa. Heräsin tänään vasta kymmeneltä ja jätin miehen tuhisemaan vielä sänkyyn. Lämmitin itselleni mikropuuroa ja avasin koneen. Josko sitä pitkästä aikaa käväisisi ihan kunnolla tuolla Bloggerin puolella. Ja sille tielle jäin.

Vähän ennen kahta katsoin kelloa ja totesin miehen tuhisevan edelleen sängyssä. Oliskohan jo aika herätä. Se ihmetteli, että mitä paikka, mikä aika, mikä vuosi. Tulipahan nukuttua. Pistettiin kanasalaatit tulille ja nautittiin maukas lounas Frendejä katsellessa. Sitten tiemme erosivat jälleen, kun itse jäin tv:n eteen pelaamaan CTR:ää ja hän siirtyi tietokoneelle ihan muihin peleihin.

Päivän suunnitelmissamme olisi vielä käydä pitkällä kävelylenkillä ja matkalla kaupassa ostamassa ainakin BBQ-kastiketta. Nautin muutaman hömpsyn vettä unicorn pillimukistani ja oikaisen jalat tuolille. Sunnuntaihin on vielä pari päivää.

Ei kommentteja