Ensimmäiset tuparit

1 2 3 4
mekko HerSecret.fi kello o.n.e

Heräsin herätyskelloon tasan kahdeksalta aamulla ja pomppasin sängystä ylös. Eilinen oli ollut ihana, mutta raskas ja vaikeutti selvästi ylös nousua. Reippaana kuitenkin tallustin keittiöön keittokirjani kanssa ja ryhdyin sekoittamaan pizzataikinan aineksia.

Meillä oli lauantaina ensimmäiset tupaantulijaiset. Jo joulukuussa tilaamamme sohva ehti juuri ja juuri perille torstaina päivällä ja sen kokoaminen jäi vielä perjantai-iltapäivälle. Onneks saimme apua perheeltä, sillä ostopaikasta sitä ei herunut.

Meitä, tai ainakin minua, tuparit jännittivät hiukan. Tämä siksi, että meidän vanhemmat tapaisivat nyt ensimmäistä kertaa. Hupsu minä, jännitin totta kai jälleen ihan turhaan. Tuparit sujuivat ihanasti leppoisissa tunnelmissa, kaikilla oli mukavaa ja kaikki tulivat juttuun keskenään.

Toiset tuparit ovat vielä tulossa ja vihdoin meidän asunto on alkanut näyttää valmiilta. Taulut ovat seinillä, sohva paikoillaan ja parvekekin saatiin lähes valmiinoloiseksi sisustettua viikonlopun aikana. Sitä asuntopostausta odotellessa, eikö vaan!

Ei kommentteja