Kauan haaveillut

DSC_0016 – blogi

Mua puri viime kesänä meikkikärpänen ja innostuin niin itse meikeistä kuin myös meikkaamisesta ihan hullunlailla. Olisin halunnut saman tien ostaa kaikkia ihania siveltimiä ja paletteja, mutta niin kuin monet tietävät, meikit tuppaavat olemaan melko kalliita. Niinpä minäkin päätin priorisoida ja ostaa vain ne tarpeellisimmat heti, myöhemmin voisin ostaa lisää jos vielä tunnen tarvitsevani niitä yhtä paljon.

Hetki sitten oli Turun Osuuskaupan Sokoksilla ja Emotioneilla omistajapäivät, eli kaikki tuotteet lähtivät -20% alennuksella. Päätin käyttää tämän tilaisuuden hyödyksi ja ostin vihdoin jo kesästä asti haaveilemani Nyxin contour paletten. Samalla rykäyksellä myös panostin uuteen Real Techniquesin puuterisiveltimeen. Aikaisempi puuterisutini on muistaakseni H&M:ltä ostettu vähintään viisi vuotta sitten ja se tuppaa repimään kasvojen ihon irti (liioittelen).

Nyt olen päässyt jo muutaman kerran näitä uusia ihanuuksiani testaamaan. Sudin käytön hallitsen (se on vielä pehmeämpi kuin miltä näyttää!), mutta tässä contourissa on vielä harjoittelemista. Joka tapauksessa olen tyytyväinen näihin kahteen investointiin ja ehkä muutaman kymmenen tutorialin jälkeen osaan itsekin tehdä oikeanlaiset contourit ja highlightit meikkiin!

Ei kommentteja