Mitä mä arvostan?

DSC_0030

Suorasainaisuus. Ihan ensimmäisenä. Mä arvostan niin paljon joidenkin ihmisten kykyä sanoa asiat suoraan ja rehellisesti, kiertelemättä ja kaartelematta. Ei tarvitse jäädä miettimään, että tarkoittikohan se nyt oikeesti sitä mitä sanoi, vaan kyllä sen huomaa jos toinen aidosti kertoo oman mielipiteensä.

Rehellisyys. Jatketaan samalla teemalla. Mä olin pienenä aika kova syöttämään pajunköyttä, mutta jäin siitä lähestulkoon aina kiinni. Epärehellisyys aiheuttaa pitkässä juoksussa huomattavasti enemmän pahaa mieltä kuin rehellisyys. Muistetaan siis kaikki olla rehellisiä, myös itsellemme!

DSC_0028

Terveys. Sitä ei voi painottaa tarpeeksi. Sellainen asia, jonka arvon omassa elämässä tiedostaa vasta sitten, kun se heikkenee. Oman hyvinvoinnin ja terveyden ylläpitäminen on helppoa, helpompaa kuin ehkä luullaan, ja siihen vaikuttavat yllättävän paljon pienetkin arkipäiväiset valinnat.

Auttaminen. Muiden ihmisten vilpitön auttaminen saa mussa aikaan kylmiä väreitä. Se on niin ihanaa. Ihmiset ovat tosi itsekkäitä ja ottamalla omaa aikaansa ja käyttämällä sen jonkun muun auttamiseen, on mun mielestä aivan ihmeellistä. Se, että haluaa tehdä jotain toisen hyväksi, tehdä jotain, jotta toiselle tulisi hyvä mieli... Ollaan kilttejä ja autetaan toisia, joohan.

DSC_0022

Suoritukset ja tavoitteet. Mä perustan elämäni erilaisille suorituksille. Kun saavutan yhden tavoitteen, olen valmis keksimään uuden. Mun mielestä elämässä on oltava tavoitteita, niin pieniä kuin suuriakin. Niihin tähtäämisen ei aina tarvitse olla suorittamista, mutta niihin pääseminen on suoritus.

Rakkaus. En usko, että elämää olisi ilman rakkautta. Mikään ei saa ihmistä paremmalle tuulelle, kuin tieto siitä, että joku rakastaa ja välittää. Rakkauden tunteminen on helppoa, mutta osoittaminen vaatii työtä. Rakkauskaan ei ole itsestäänselvyys.

2 kommenttia

  1. Ihana postaus, hyviä juttuja oot listannu! Ja superkiva blogi sulla myös! :--)

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

    VastaaPoista