Uutta kivaa kotiin

DSC_0002

DSC_0018

Mä (niin kuin varmasti monet muutkin) oon ihan rakastunut Desenion julisteisiin. Siitä on jo aika kauan, kun mä ekan kerran jonkun instagramista bongasin tosi hienoja tauluja ja myöhemmin huomasin niiden olevan Deseniolta tilattuja. Selasin silloin ensimmäisen kerran lähes kaikki julisteet läpi ja aloin suunnitella, kuinka sitten mun ja Allun yhteisessä asunnossa laittaisin sohvan takana olevalle seinälle kaksi Desenion julistetta ja muutamia mustavalkoisia kuvia kavereista.

Nyt meidän saatua tämä ihana asunto, totesimme yhdessä, ettei tuota sohvaa voi kyllä mitenkään laittaa seinää vasten. Toisin sanoen mun julistehaaveet kaatuivat. Onneksi on toki muitakin tapoja, kuinka sisustaa tauluilla, kuin laittamalla niitä seinille. Päädyin uudelleen tutkailemaan julistevaihtoehtoja ja valitsin sieltä neljä tauluparia, joista Allu sai sitten päättää mieluisensa. Itsekin tykkään näistä tosi paljon! Alkuperäisen suunnitelman mukaan halusin kehyksiksi kultaiset ohuet, mutta ne maksoivat niin paljon verrattuna näihin Ikean kolmen euron kehyksiin, että päätin säästää siinä asiassa. Voihan ne kehyksetkin vielä joskus vaihtaa.

Millaisia tauluja te olette tilanneet Deseniolta ja kuinka olette niillä sisustaneet? Haluan kuulla teidänkin ideoita ja visioita!

4 kommenttia

 1. Ompa kyllä makeet taulut! Deseniolla on tosi paljon kauniita, mutta itselläni ei (vielä) yhtään niitä :p

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Joo, jos olis rahaa ja paljon tilaa niin sieltähän vois tilata vaikka ja mitä!! :D

   Poista
 2. En oo ite vielä tilannut Deseniolta, mutta sun postauksen luettua tekis taas vähän enemmän mieli tilata! :D

  http://piiakristiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä suosittelen tilaamaan! Siellä on niin paljon kaikkea ihanaa minkä avulla saa kodista taas aavistuksen verran kivemman! :)

   Poista