Pulled pork -hamppareita ja bataattiranskalaisia

2.1 2.2 2.3 2.4

4 annosta

Bataattiranskalaiset
1kg bataattia
Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
Grillimaustetta
Korppujauhoja

Kuori ja pilko bataatti suurin piirtein samankokoisiksi ranskalaisiksi. Huuhtele bataattipalat huolellisesti ja kuivaa sen jälkeen esimerkiksi pyyheliinalla. Heitä bataatit kulhoon ja kaada päälle loraus oliiviöljyä. Sekoita joukkoon mausteet ja korppujauhot, voit käyttää mitä vain mausteita parhaaksi näet, itse en ole mausteiden suurkäyttäjä ruuanlaitossa!

Seuraavaksi heitetään ranet pellille ja uuniin 225°C. Ainakin 30min saavat siellä olla, siitä eteenpäin kannattaa vahtia etteivät pala. Vähän saa mustuakin, jotta tulee vähän rapea pinta.

Pulled pork -hamppari
250g pulled porkia
Ruissämpylöitä
Cheddar-juustoa
Salaattia
BBQ-kastiketta

Sämpylät paahtimeen. Pohjan päälle juusto ja pulled pork, sitten koko setti mikroon vajaa minuutiksi. Seuraavaksi BBQ-kastike ja salaatti mukaan. Ja mitä ikinäkään haluaa hamppariinsa laittaa, jos tykkää aurajuustosta, niin sekin sopii kuulemma hyvin!

Ei kommentteja