HKI

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Viime kesä meni nopeasti, enkä ehtinyt juuri muuta tehdä kuin töitä ja treeniä. Tänä kesä on kuitenkin kaikin tavoin erilainen; ensimmäinen kesä kun asun Turussa. Ja kaiken lisäksi saan jakaa päivittäiset rutiinini mieheni kanssa. Se on jo aika spessua. Joka tapauksessa, päätin etten tänä kesänä jäisi möhmöttämään hetkeksikään, vaan tekisin niin paljon kuin ehdin, rentoutumista tietenkään unohtamatta.

Käytin siis vapaapäivät hyödyksi ja päätin lähteä Helsinkiin moikkaamaan Siniä. Mehän ei nähty viime kesänä kertaakaan, mikä tuntui tosi oudolta, kouluvuoden aikana kun nähtiin lähes päivittäin. Siispä hyppäsin bussiin ja otin suunnan kohti Stadia. Sini oli suunnitellut meille jo kaikkea kivaa ohjelmaa ja lähdettiinkin melkein heti ajamaan kohti Porvoota. En ollut koskaan ennen käynyt siellä ja ihastuin vanhaan kaupunkiin ikihyviksi. Ihanat puutalot ja mukulakivitiet iskevät muhun. Päätettiin ilta ihanasti nauttimalla auringonlaskusta Aurinkolahdessa.

Lauantaiaamuna heräsimme aikaisin ja kiiruhdimme metrolla aamupalalle Kiilaan. Mun mielestä on aina yhtä ihanaa syödä valmista aamupalaa, kun ei tarvi itse nälkäisenä vääntää ruokaa, vaan saa suoraan istuutua pöytään! Aamupalan jälkeen lähdettiin kiertelemään ympäri Helsinkiä. Käytiin mm. tuomiokirkolla ja ullanlinnanpuistossa, joka oli kauniisti voikukkien peitossa! Ehdittiin myös hiukan shoppailla ennen lounasta, jolloin pistäydyimme Steamissä salaateilla. Kokonaisuudessaan mun reissuni Helsinkiin sisälsi paljon naurua ja laatuaikaa ihanan ystävän kanssa! ♥

Ei kommentteja