Voi kesäflunssa

blogi-2 blogi-1 blogi-3

Mä en ole nyt pitkään aikaan päässyt postailemaan omia kuulumisiani kunnolla ja se tuntuu ehkä vähän hassulta. Kuitenkin löysin itseni niin monien satojen hienojen valokuvien keskeltä, etten malttanut olla postaamatta niitä teille. Ja toisaalta olisi tuntunut myös tyhmältä laittaa niitä kuvia tänne monta viikkoa myöhässä. Niinpä tein valintani.

Mies tartutti muhun kesäflunssansa. Olen nyt sen kourissa lepäillyt koko päivän sängyssä tietokoneeni sekä yksisarvismukini ja -tossujeni kanssa. Juhannukseen on enää muutama päivä, mutta uskon ja toivon paranevani siihen mennessä. Meillä on huikeat suunnitelmat ystävien kanssa ja tiedän, että tästä juhannuksesta tulee loistava, vaikka olisikin yhtä kylmä kuin kolme vuotta sitten (2014 vuoden juhannuspostaukseen pääset tästä).

Joka tapauksessa, mulla on edelleen joitain kuvia, jotka haluan jakaa teidän kanssa. Ne on viime viikkoiselta Porin reissulta. Oon niin innoissani mun uudesta kamerasta, että haluaisin vain kuvata koko ajan! Saa nähdä kuinka nopeasti muistikortti täyttyy ensi viikonloppuna...

Ei kommentteja