Kesä on ihanaa aikaa

4.1 4.2

Koska edes aikaisin herääminen ei tunnu pahalta, sillä aamut ovat niin valoisia. Kuudeltakin voi herätä ihanaan valoisaan aamuun ja vielä jos aurinkokin sattuu paistamaan kyseisenä päivänä, on aamu mitä ihaninta aikaa.

Koska lämpiminä iltoina voi chillailla ulkona tai parvekkeella vaikka auringonlaskua ihaillen. Energiaa tuntuu riittävän myöhään yöhön asti.

4.3 4.4

Koska voi pyöräillä joka paikkaan tuntien lämpimän (ja joskus ei-niin-lämpimän) tuulenvireen kasvoilla! Pyörällä pääsee nopeasti ja helposti lähes joka paikkaan.

Koska voi käyttää ihania kesävaatteita; hameita, shortseja ja toppeja! Kaikkia niitä lemppariasuja, jotka ovat liian kylmiä Suomen muihin vuodenaikoihin.

4.5 4.6

Koska voi mennä puistoon heittelemään palloja ja frisbeetä tai käydä frisbeegolfaamassa. Hyviä tapoja viettää aikaa ystävien kanssa ja samalla saada vähän liikuntaa.

Koska ulkona urheilemiseen saa ihan uutta motivaatiota! Voi käydä lenkillä ihanan lämpimässä auringonpaisteessa tai katsastamassa uusia reittejä rulliksilla tai tehdä pyöräretkiä kauemmaksikin.

4.7 4.8

Koska voi poimia luonnonkukkia ja tehdä niistä kauniita kimppuja tai kukkaseppeleitä. Kaikkialla on ihanan virheää ja kukat koristavat tien varsia kauniisti.

Koska kesällä on lämmintä ja huoletonta, stressaavatkin asiat tuntuvat melko mitättömiltä auringossa loikoillessa ja elämästä nauttiessa.

4.9

Miksi kesä on sun mielestä ihanaa aikaa?

Ei kommentteja