Niin valmis

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Kaikki se uurastaminen opparin parissa, kaikki se stressi ja jokapäiväinen tuska on nyt ohi, sillä Allu valmistui vihdoin ja viimein. Ja sai haettua sen todistuksenkin. Ja kyllä, myös minä jouduin potemaan opparin aiheuttaman tuskan ja ahdingon, yhdessä istuimme koneen ääressä ulkoasua muokaten ja lähdeviitteitä korjaillen. Mutta nyt se on valmista!

Juhlittiin kavereiden kanssa mukavissa merkeissä ja ihanassa auringon lämmittämässä säässä. Oon sitä mieltä, että meidät on jotenkin siunattu tosi hyvillä kavereilla ja vielä sellaisilla, jotka ostaa aina vain ihanampia lahjoja (vaikka eiväthän ne ole tärkeintä). Tällä kertaa saimme molemmat omat valkoiset tyynyliinat, joihin vieraat saivat piirrellä ja kirjoittaa terveisensä. Ihanat tuli, ei voi muuta sanoa. Kiitos niistä!

Juhlat olivat kaikin puolin onnistuneet ja mukavien ihmisten kanssa on aika parasta viettää aikaa. Vaikka aamuyöstä kotiin tultaessa löysimme naapurit nukkumasta rappukäytävässä pizzalaatikoiden päällä ja se ehkä latistikin vähän (mun) fiilistä, oli silti ihan huippua. Kaiken kruunasi meidän ihana piknik jokirannassa sunnuntaipäivänä.

Ei kommentteja