Pillipullot

DSC_5285 DSC_5295 DSC_5288 DSC_5299 DSC_5294 DSC_5286 DSC_5304

Oon vähän laiskotellut. Tai ehkä oon vaan oikeesti ollut kiireinen. Musta tuntuu, että mulla on ollut paljon töitä, mikä on siis tosi hyvä juttu, ja kaikki vapaapäivät oon käyttänyt myös jollakin tapaa hyödyksi. Viime viikonlopun jälkeen huomasin kuitenkin jälleen palaneeni loppuun. Siksi viimeisin vapaani olikin mulle extra tärkeä; makasin koko päivän sohvalla yöpaidassa katsomassa Netflixiä.

Mun on vaikea kirjottaa tätä postausta. Viilsin etusormeni säilykepurkin kanteen (jonka Aleksi oli laittanut väärään roskikseen...) eikä haava meinaa pysyä ummessa. Oon melko nopea kirjoittamaan koneella, joten on tosi turhauttavaa huomata melkein jokaisessa sanassa ylimääräisiä kirjaimia, koska laastarisormeni osuu minne sattuu.

Ostin muutama viikko sitten nämä ihanat pullot pilleineen meidän parvekkeelle. Ajattelin, että niistä olisi ihana siemailla jotain hyvää vettä tai mehua partsilla auringosta nauttien. Mun mielestä nää on söpöjä ja vaikka yleensä tykkään astioiden ja muiden olevan samannäköisiä, niin näissä jotenkin iskee jokaisen pullon oma personal teksti. Siitä tulee semmonen erityinen olo.

2 kommenttia

 1. Samaistun sun tekstiin! Välillä pitää vaan muistaa antaa itelleen aikaa ja ottaa niitä päiviä, kun ei tee mitään muuta kuin katso Netflixiä! Mä pidin juuri viime viikonloppuna sellaisia päiviä kaksikin kappaletta, koska halusin valmistautua tähän viikkoon - mulla on 6 työpäivää tällä viikolla...

  Ja samaistun myös tohon haava-asiaan :D Mä oon sellanen kohelo, että mulla on yleensä aina vähintään yksi laastari kädessä ja aina vaikeuksia koneella kirjoittaessa ja sama juttu puhelimella. Vinkkinä muuten, että kannattaa pitää kättä sydämen yläpuolella, niin verenvuoto helpottaa nopeemmin, kun sinne menee vähemmän verta ja haava pysyy paremmin ummessa! :)

  Ja noi pullotkin on kyllä söpöjä! Tykkään yleensä myös siitä että astiat mätsää, mutta jossain tällaisessa eriparisuus on vain hauskaa! :)

  Ihana ja samaistuttava postaus siis monella tasolla! Ihanaa loppuviikkoa sulle :)

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti! Kiitos!! Kiva kuulla, et pystyt samaistumaan mun fiiliksiin, mä niin tiiän mitä tarkotat tolla koheluudella :D Tsemppiä työviikkoon, sen jälkeen voi taas rentoutua Netflixin kanssa!

   Poista