Ruisrock 2017

1 2

Aioin tehdä ennen Ruissia postauksen mun TOP 10 must see -listasta, mutta enpäs sitten ennättänytkään edes koneelle koko perjantaipäivän aikana. Joka tapauksessa voin onnellisena todeta, että kaikki nämä listan artistit tuli nähtyä! Ja listahan kuului näin: Mac Miller, Kygo, Galantis, Bastille, Zara Larsson, Sean Paul, Paramore, Martin Garrix, Tove Lo, Charli XCX.

3 4

Mun ehdoton pakko nähdä, se jota odotin koko viikonlopun ja se, joka oli yksi suurimmista syistä miksi mun oli pakko päästä Ruissiin, oli Mac Miller. Sillon kun olin vaihdossa, mä kuuntelin Mac Milleriä tosi paljon. Se oli kova juttu myös siksi, että tyyppihän on Pittsburghista kotoisin. Yleensä en kuuntele ollenkaan tän tyyppistä musiikkia, mutta jotenkin se oli vaihdossa se juttu. 

5 6

Pari vuotta sen jälkeen, kun olin kotiutunut takaisin Suomeen, oli Mac Miller esiintymässä Jazzeilla, mutta mulla ei harmikseni ollut mahdollista päästä sitä katsomaan. Nyt se oli Ruississa ja mun piti päästä näkemään se. Oon nyt ihan rehellinen, en oo kuunnellut sen uudempaa musiikkia yhtään enkä keikallakaan tunnistanut kuin pari biisiä, jotka olin tsekannut ennen viikonloppua Spotifystä. Mutta nyt oon onnellinen, koska pääsin näkemään sen tyypin livenä, jota oon kuunnellut koko mun vaihtovuoden ajan.

7 8

Paras esiintyjä sen sijaan, mun mielestä, oli ehdottomasti Galantis. Se yllätti mut ihan täysin! Aivan huikeeta musiikkia ja mahtava show. Odotin hyvää esitystä, mutta koinkin parhaan kaikista. Mä tykkään eniten kuunnella musiikkia, jossa on selkeät sanat, joiden mukana voi laulaa, mutta joskus tosi hyvä elektroninenkin musiikki iskee muhun, varsinkin livenä. Galantis oli vaan aivan huikea.

9

Kokonaisuudessaan mun Ruisrock oli tänä vuonna aivan älyttömän hyvä! Viimeksi kyseisillä festareilla olin kaksi vuotta sitten ja vaikka silloinkin meno oli mahtava, niin kyllä tänä vuonna pistettiin paremmaksi. Lisäksi oli ihanin tunne ikinä päästä joka yö omaan sänkyyn, omaan kotiin nukkumaan. Parasta. Törmäsin moniin kavereihin ja tutustuin myös uusiin ihmisiin, mutta koko Ruisrockin vietin suurimmaksi osaksi Aleksin kanssa. On helppoa olla jonkun sellaisen kanssa, jolla on samanlainen musiikkimaku ja samat intressit. Me pyörittiin paljon myös Sinin ja Merin seurassa ja lauantaina Jennykin oli meidän porukassa. Lisäksi vietettiin aikaa monien Aleksin kavereiden kanssa. En mä voi nyt muuta todeta kuin kiitos Ruisrock 

10

Olitko säkin Ruississa? Entä kuka sun mielestä oli paras esiintyjä?

Ei kommentteja