Viherkasveja sisustuksessa

1 2 3 4 5 6 7 8

Oon jo vähän aikaa halunnut kovasti hankkia ihania kasveja meille kotiin sisustuselementeiksi. Bussimatka Plantageniin ja vielä kasvien raahaaminen bussissa takaisin kotiin ei kuitenkaan houkutellut, joten odotin sopivaa hetkeä saada kyytiä sinnepäin. Eilen sitten vihdoin päästiin Emilian kanssa kasviostoksille.

Mä olen aina ollut aika huono hoitamaan mitään kasveja, mutta nyt olisi varmaan oikea aika opetella edes vähän viherpeukaloksi. Mä kuitenkin rakastan kasveja ja mun mielestä ne tuo ihanan ilmeen kodin sisustukseen ja ihan uutta väriä koko asuntoon. Näiden ihanien lisäksi mulla on parvekkeella tomaattipuu, jonka kirsikkatomaatit on tosi maukkaita, ja kovan kasvatustyön alla avokadon siemen. Saa nähdä kuinka mun kasvien käy!

2 kommenttia

  1. Ihanalta näyttää, kyllä kasvit vaan raikastaa niin paljon! :) Saanko muuten kysäistä, mikä tokan kuvan kasvi on nimeltään?:) Haluaisin meille kanssa tuollaisen vähän "laskeutuvan" viherkasvin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on Muorinkukka nimeltään, niitä oli kyllä tosi montaa erinäköstä ja mallista ainakin tuolla Plantagenilla :)

      Poista