10 faktaa minusta

1.1 1.2

Tiettehän, kun kaikilla on joku inhokkiääni? Mä en voi sietää styroxista kuuluvaa ääntä. Pelkkä styroxin näkeminenkin aiheuttaa mulle kylmät väreet ja, oh dear God, jos joku vielä koskee siihen, tai mikä pahinta, repii sitä, mua alkaa oksettaa.

Mä oon aina tykännyt tietokoneista ja kaikenlaisista peleistä, tosin en oo niissä kauheen hyvä. Mutta innostuin silti joulun aikaan pelaamaan League of Legends -peliä ja nykyään se onkin mun ja Allun yhteinen harrastus. Pelaaminen jatkuu yleensä turhankin myöhään yöhön asti.

Mun lemppariliike salilla on ehdottomasti penkki. Tykkään toki myös kyykätä, mutta se vaatii multa niin suurta psyykkistä tsemppiä, että penkki menee TOP 3 -listalla edelle. Mun tavoite onkin jonain päivänä saada penkistä ylös oma paino.

1.3 1.4

Mä rakastan lauta- ja korttipelejä. Voisin joka ilta pelata mitä tahansa peliä, jos olisi tarpeeksi porukkaa mukana. Joskus pienempänä meillä usein pelattiinkin eri lautapelejä perheen kesken, mutta siitä on jo aika kauan aikaa. Oon myös tosi huono häviäjä.

En vieläkään osaa viheltää kunnolla. Saan välillä jonkin äänen kuuluviin, mutta sellainen viheltely tai vaikka jonkin melodian viheltäminen ei onnistuisi multa alkuunsakaan.

Rakastan tarinoiden kirjoittamista. Pienenä (heti kun osasin edes jotenkin kirjoittaa) kirjoitin Muumi-kirjoja ja vähän vanhempana kaksi heppakirjaa (jotka hienosti tulostin ja laitoin kansioon, jonka kanteen piirsin totta kai kuvan). Yläaste- ja lukioaikana kirjoitin novelleja, joita olen myöhemmin vielä muokkaillut ja parannellut. Vain pari ihmistä on tosin lukenut niitä.

1.5 1.6

En pysty rentoutumaan jos kotona ei ole siistiä. Toisin sanoen, jos olen stressaantunut, mun pitää ensin siivota koko asunto lattiasta kattoon ennen kuin voin edes harkita rentoutumista. En voi sietää sotkua ja likaa.

En haluaisi enää koskaan asua ulkomailla kokonaista vuotta. Puoli vuotta olkoon maksimi, jonka voisin asua toisessa maassa, mutta pidempi aika ulkomailla ei houkuttele. Tykkään asua Suomessa, mutta sillä ei ole suurta merkitystä, missä täällä.

Nään unia lähes joka yö. Mun unet ovat aina melko todentuntuisia ja lähes kaikki liittyvät jotenkin edellisen päivän tapahtumiin. Tai johonkin muuhun mikä mun päässä pyörii. Katson tosi vähän telkkaria, koska ohjelmat tulevat mun uniin. Etenkään mitään pelottavia, kauhujuttuja tai trillereitä en voi katsoa (enkä lukea), koska ne tulevat tosi pelottavalla tavalla takaisin yöaikaan.

1.7

Musta tulee kummitäti ♥

2 kommenttia

 1. Oma paino penkistä ylös on kyllä aika kova tavoite!! Tsemppiä sen suorittamiseen :) Ja onnittelut tuoreelle kummitädille! :)

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kova tavoite, mutta saavutettavissa. Ja mitäpä sitä ei tavoitteidensa eteen tekisi ;) Kiitos tsempistä ja onnitteluista ♥

   Poista