Lisää kesän ihanimpia päiviä

3.1 3.2 3.3 3.4 3.5 3.6 3.7 3.8 3.9 3.10 3.11 3.12 3.13 3.14 3.15

Aivan ihana Porin reissu taas takana! Nyt musta alkaa tuntua, että oon ehtinyt tehdä kesällä just niitä asioita mitä oon halunnukin ja just niiden oikeiden ihmisten kanssa. Ja vielä on kaikkea ihanaa edessäkin! Just nyt, on niin ihanan täydellinen fiilis!

Keskiviikkona saavuttiin Poriin melko ajoissa ja lounaan jälkeen mentiin moikkaamaan iskää, koiria ja isovanhempia. Mummo oli mustikassa, joten mekin käytiin herkuttelemassa tuoreilla marjoilla kahvin jälkeen. Illalla vielä lähdettiin pyörillä (minä ja mama tandemilla, Aleksi omalla pyörällään) mummilaan uimaan ja saunaan. Matkaa tuli 17,5km ja aikaa meillä meni noin viiskyt minuuttia. Aika leppoisasti se silti meni ja nähtiin matkalla yksi peurakin. Onneksi mentiin rajotusten mukaan eikä ajettu yli satasta, niin vältyttiin kolarilta.

Mummilassa meitä odotti herkkuillallinen sekä lämmin sauna ja palju. Heitettiin talviturkit joessa, mutta sen jälkeen ei pahemmin sinne 18 asteiseen veteen pulahdettu. Jälkiruuaksi saatiin vielä kakkuakahvit marjojen kera.

Torstaina lähdettiinkin päivällä iskän kanssa lounaalle Reposaaren Merry Monkiin. Voin ehdottomasti suositella kyseisen paikan fish and chips -ateriaa, aivan sairaan hyvää! Sieltä jatkettiin matkaa Kalloon ja Mäntyluodon hiekkarannalle. Kahlattiin vedessä jonkun aikaa eikä se tuntunut ollenkaan niin kylmältä. Ilma oli aivan ihana, aurinko paistoi välillä pilvien välistä, mutta tuuli ei käynyt ollenkaan. Mikä on kyllä aika harvinaista meren rannalla.

Ei kommentteja