Mökki "viikonloppu"

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Lähdettiin tyttöjen kanssa Annan mökille. Ollaan käyty siellä melkein joka kesä ties kuinka monen vuoden ajan. Nykyään on vaikea saada kaikille sopimaan pari päivää, jotta voisi lähteä mökille asti. Me kuitenkin asutaan eri paikkaunnilla, eri maissa, ja tehdään vuorotöitä. Kaiken muun elämän lisäksi tietty. Tälläkään kerralla ei saatu ihan koko porukkaa kasaan ja kaksi päivää tuntui liian lyhyeltä ajalta. Se on kuitenkin parempi kuin ei mitään.

Sää tuntui niin syksyiseltä jo. En oo halunnut myöntää sitä ja oon väittänyt vastaan muiden todetessa niin, mutta pakko se on vaan hyväksyä. Eilen pyöräillessäni salille lämpömittari näytti 12 astetta. Me herkuteltiin, saunottiin, Pauliina ja Jenny kävivät uimassakin. Lisäksi totta kai grillattiin ja rentouduttiin. Näiden tyttöjen kanssa on aina yhtä ihana viettää aikaa.

Keskiviikkona, kun piti lähteä, mietiskelin kuinka postaisin mökkireissusta blogiin otsikolla "Mökki viikonloppu". Sitten tajusin, ettei ollutkaan sunnuntai. Vaikka se aika paljon siltä tuntuikin.


Ei kommentteja