Nutturoita ja maastokuviota

1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 1.12 1.13

Mä luulen, että monet mun tutut ja ystävät tietää mun olevan aika käsi hiustenlaitossa. Siksi mulla on ihania ystäviä, jotka osaa laittaa hiuksia hienosti ja tekee sitä myös mulle. Kuitenkin kesäisin kaikilla on niin paljon kiireitä, matkoja, töitä, sun muita, että oon yksin hiusongelmieni kanssa. Viime kesänä opettelin vihdoin tekemään itselleni hollantilaisen letin. Pitkiin hiuksiin. Yhtäkkiä se ei ollutkaan niin helppoa näillä lyhyillä. Mun arkisiin, itse tekemiin, kampauksiini kuuluu ponihäntä ja letitetty ponihäntä. That's it. Jos on hyvä päivä, niin onnistun saamaan puolet hiuksista ylös nutturalle.

Porissa halusin kokeilla jotain uutta, joten selasin aamulla Pinterestiä yrittäen löytää jotain helpohkoa kampausta. Näin kaksi letiettyä nutturaa ja päätin kokeilla tätä. Suureksi hämmästyksekseni nutturat onnistuivat melko hyvin ja ne pysyivät päässä koko päivän! Vaikka jakaukseni olikin kaikkea muuta kuin siisti ja suora sekä toinen nuttura oli selvästi korkeampi kuin toinen, olin erittäin tyytyväinen taitoihin ja lopputulokseen. Ehkä tästä tuleekin mun uus luotto-hiukset-kiinni-kampaus.

Mä rakastan näiden kuvien värimaailmaa ja valotusta, sekä taustaa ja oikeastaan ihan kaikkea. Aleksi on oppinut melko hyvin jo käyttämään mun kameraa ja pienellä ohjeistuksella se saa otettua aivan huippuhyviä kuvia! Päälle valitsin mun mustan shortsihaalarin (BikBok), joka on ihanan rento ja ilmava, muttei kuitenkaan liian avonainen t-paita hihojensa ansiosta. Selässä on ihana pieni halkio. Takinkin otin varmuuden vuoksi mukaan (vaikka eihän sitä juuri tarvittu) ja se oli mun ihana maastokuvioinen farkkutakin korvike (Nelly). Oon tilannut tän takin joskus ajat sitten ja sen käyttö jäi vähän vähemmälle, kunnes taas tämä kesänä muistin sen ihanuuden. Kenkinä luotto Air Maxit (Stadium).

Ei kommentteja