Sataa ja ropisee

1 2 3 4 5

Me vietettiin mun kuutta vapaapäivää Kuopiossa sateisissa tunnelmissa. Lauantaina oli Aleksin valmistujaiset, joiden aikaan onneksi paistoi aurinko, tosin ukkonen jyrisi kauempana. Juhlat olivat ihanat ja loma tuntui niin rentouttavalta. Paluumatkakin meni yllättävän nopeasti Netflixiä katsellessa.

Oon tajunnut, että elokuu on jo täällä. Miksi kesä tuntuu aina menevän liian nopeasti ohi? Tiedän, että vielä on aikaa tehdä vaikka ja mitä, ja meillä on syyskuussa tulossa vielä reissukin, mutta silti jotenkin surettaa. Myös koulun jatkuminen tuntuu vähän stressaavalta, meillä oli ennakkotehtävä kesälle, jota en vieläkään ole tehnyt. Lisäksi syksyn harjoittelupaikka uupuu, enkä tiedä mitä voisin tehdä asialle. Nämä ovat kuitenkin juttuja, joita yritän vielä toistaiseksi työntää pois mielestäni ja keskittyä tähän hetkeen.

Mulla on tänään vapaapäivä ja vietän sitä kotona chillaten, vaikka ulkonakin olisi kaunis ilma. Nenä on ollut vähän tukossa viime päivinä, joten pidän tämän viikon lepoa salilta. Aleksi lähti hetki sitten Tampereelle ja mä saan nauttia sen tietokoneesta. Ensi viikolla me lähdetään yhdessä käymään Porissa, sielläkin on vielä niin monta juttua mitä haluaisin tehdä.

2 kommenttia

 1. Ihanan pirteitä kuvia!! Mä niin haluaisin kanssa tuollaisen keltaisen (tai vaaleanpunaisen mätsäämään mun vaaleanpunaisiin saappaisiin) sadetakin!!

  Ja joo, kesä tuntuu kyllä menneen yhdessä hujauksessa :/ Pikkuhiljaa alkaa stressi syksyn koulujutuista ja muista puskee päälle, mutta yritän nauttia kesälomapäivistä täällä :D

  Hauskaa Porin reissua, mä olin siellä juuri viime viikonloppuna ja on kyllä kaunis paikka!

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Joo toi takki on kyllä niin ihana! Ite olisin halunnut punasen, mutta sillon kun ostin tämän ni niitä punasia ei myyty aikuisille. Mut suosittelen kyllä ;) Mun pitäis kans hankkia keltaset saappaat mätsäämään asuun!

   Tiedän tunteen! Tsemppiä sulle syksyyn ja nauti kunnolla kesästä vielä kun mahdollista :)

   Pori on kaunis, mutta liian pieni mun makuun! Varsinkin nyt kun on asunut Turussa jo kaks vuotta, niin vanha kotikaupunki tuntuu ihan tuppukylältä :D

   Poista