Espanja

1.1 1.2 1.3 1.4

Lomalla parasta on se, kun ei tarvi huolehtia juuri mistään oikeista asioista, vaan suurimmat ongelmat liittyvät siihen, kuinka kauan ehtii ottaa aurinkoa ennen kuin pitää lähteä shoppailemaan. Meidän loma oli kerrassaan ihana!

Otettiin lähes joka päivä (yhtenä päivänä ei ehditty) aurinkoa ihanassa helteessä ja tietysti rusketus on sen mukainen, jee. Aleksi ehti palaa parikin kertaa ja myönnän, että munkin pakarat saivat vähän toisenlaisen värin heti ensimmäisen päivän jälkeen (note to self: kaikki aurinkorasvat eivät ole vedenkestäviä). Mutta yksi parhaista jutuista oli auringossa löhöäminen heti ensimmäisenä aamulla.

1.5 1.6 1.7 1.8

Aleksi pelasi viikonloppuna Baronan joukkueessa rullakiekkoturnauksessa ja sitä oltiin tietysti katsomassa. Suhteellisen pienessä hallissa, jossa ei ollut ilmastointia, monien muiden katsojen sekä hikisten pelaajien kanssa, oli aika kuuma ja hikinen ilma. Pelit olivat kuitenkin mielenkiintoisia ja vauhdikkaita. Ja ehdittiin me toki lauantain viimeisten pelien jälkeen käydä vähän shoppailemassa kenkiä lähistöllä, mikä oli mukava plussa.

Shoppailtiin me muutenkin. Miramarin kauppakeskuksessa tuli käytyä pariin otteeseen ja jotain kivaa tarttui mukaankin molemmilta reissuilta. Oon kuitenkin tyytyväinen, etten edes ostanut niin paljoa vaatteita tai muita. Shoppailu ei vaan ollut tän reissun se juttu. Ja rahat säästyivät muuhun, mikä on hyvä juttu.

1.9 1.10 1.11 1.12

Salilla ehdin käydä viisi kertaa koko loman aikana ja treenit kulkivat huikeesti, mulla oli tosi hyvä treenikaveri! Muutenkin tuo sali, jossa kävimme myös viime reissulla, on tosi hyvä ja siellä on mukava tunnelma. Ihan erilainen kuin Suomessa F24S-saleilla.

Yhtenä päivänä matkattiin Aleksin kanssa Benalmádenaan Sea Lifeen. Jos joku meinaa käydä siellä, niin suosittelen ostamaan liput etukäteen netistä 9,95€ hintaan, sillä paikan päällä ne maksoivat 16€. Toisaalta se oli mun mielestä rahan arvoinen paikka, sillä sieltä löytyi mm. aivan sairaan isoja rauskuja, pelottavia ankeriaita, jättirapuja, haita, supersöpö kilpikonna, meduusoja, myrkkysammakoita ja vaikka mitä! Upein kohta oli tunneli, jonka päällä hait ja söpö kilppari uivat. Sain myös tietää, että dinosaurusten aikaan on elänyt joku jättihai, joka oli about 20 metriä pitkä.

1.13 1.14 1.15 1.16

Viimeisenä päivänä me ajettiin Marbellan Puerto Banúkseen, jossa ihailtiin upeita isoja jahteja sekä kalliita autoja. Ja siellä oli oikeesti kalliita autoja, vaikka mun Instagramissa etualalla komeileekin joku vanhempi volkkari. Samana päivänä meidän lähitessä matkaan oli joka puolella paksu sumu, mutta se haihtui jännästi yhtä nopeasti kuin oli tullutkin.

Muuta ihanaa meidän reissussa? Aivan parhaat ihmiset, joiden luona saatiin yöpyä ja käyttää lähes joka yö herkutellen ja pelaillen lautapelejä. Itsekin aloin jopa haaveilla Espanjaan muutosta...

1.17 1.18 1.19 1.20

Ei kommentteja