Mitä katsoisin Netflixistä?

DSC_8524

Mun mielestä tää on ikuisuusongelma, sillä oon tosi nirso sarjojen suhteen. Ja siihen on montakin syytä, ensinnäkin sarja ei saa olla liian pelottava tai jännittävä, sillä sellaisia en uskalla katsoa. Kuitenkaan sarjan ei pitäisi olla liian tylsä tai sellainen, jossa kaikki tapahtuu hitaasti, koska sitten sitä ei jaksa katsoa. Jaksojen pituuden tulisi olla 30-40min pitkiä, muuten kyllästyn nopeasti, poikeukksia tietysti on tässäkin tapauksessa. Nyt kerron teille vähän, mitä sitten tykkään katsoa ja miksi!

The Flash Oon kattonut tän sarjan molemmat kaudet jo läpi ja nyt odotellaan kolmannen kauden ilmestymistä. Jäin itseasiassa tähän sarjaan koukkuun vähän vahingossa ja siitä syystä katsoin jaksotkin väärässä järjestyksessä. Aleksi oli alkanut seurata Flashia ja näin aina pätkän sieltä ja toisen täältä, kunnes jämähdin sohvalle jännän paikan tullessa. Lopulta katsoimme toisen kauden viimeset kahdeksan jaksao yhdessä. Tämän jälkeen aloitin sarjan alusta, kunnes pääsin jaksoihin, jotka olin jo nähnyt. Mun mielestä jo se, että jotain sarjaa voi ylipäätään katsoa noin sekalaisesti kertoo jo aika paljon. Mutta siis tämähän on supersankari sarja, jossa The Flash, eli supernopeuden saanut mies yrittää päihittää vihollisia. Tarpeeksi jännitystä, muttei liikaa raakuutta!

Unbreakable Kimmy Schmidt Aivan huikea sarja, jos haluaa laittaa aivot narikkaan ja vaan nauraa hölmöille jutuille! Sarja kertoo Kimmy Schmidt nimisestä naisesta, joka on 15 vuotta sitten kidnapattu bunkkeriin kolmen muun tytön kanssa ja nyt heidät on vihdoin löydetty. Kimmyn elämä vapautumisen jälkeen on hauskaa seurattavaa, sillä lähetulkoon kaikki on vedetty yli. Kimmyllä on ylipositiivinen elämän asenne ja mielenkiintoisia tapoja selvitä eri tilanteista. Itse oon tällä hetkellä toisen kauden puolivälissä ja kausia on Netflixissä yhteensä kolme. Jakstokin kestävät vain puolisen tuntia, joten näitä on hauska katsoa ihan yksi tai kaksi kerrallaankin, jos on vain vähän aikaa eikä mitään tekemistä.

Frendit Totta kai. Vaikka ollaan nähty useita jaksoja telkkarista joskus kauan sitten, me päätettiin alkaa Allun kanssa katsomaan Frendejä yhdessä. Se on sellainen kun-ei-ole-mitään-muuta-tekemistä-niin-katsotaan-yhdessä-sarjaa-Netflixistä -sarja. Ollaan päästy jo kahdeksannen kauden loppupuolelle ja kohta pitää varmaa keksiä korvaava sarja tilalle. Frendit on vaan niin huikean hauska ja hyvä sarja, että jos et oo vielä sitä katsonut läpi niin nyt olis korkea aika!

Jane the Virgin Istuskelin taas yhtenä päivänä sohvalla ja mietin voiskohan sitä aloittaa jonkun uuden sarjan Netflixistä. Joku oli joskus kehunut tätä sarjaa hauskaksi ja jännittäväksi, joten päätin antaa sille mahdollisuuden. Jo ensimmäisen jakson jälkeen olin koukussa. Olin vähän skeptinen, sillä ensimmäinen mielikuvani sarjan nimestä, kuvauksesta ja kannesta, toi mieleeni naisen joka on lupautunut säästämään itseään avioliittoon, mutta se onkin valhe, jonka seurauksena syntyy lapsi. Totuushan sarjan kulusta on aivan toisenlainen, ehkä juuri siksi kiinnostuin. Lisäksi sarjan päähenkilö Jane on aivan äärettömän rehellinen (ainakin tähän asti katsomissani jaksoissa), mikä on harvinaista tv-sarjoissa. Suurimmat ongelmat syntyvät aina salaisuuksista. En paljasta enempää, mutta suosittelen erittäin lämpimästi tätä sarjaa!! PS. Se ei ole (ainakaan tähän asti) ollut ollenkaan pelottava!

Pretty Little Liars Joko sä oot jäänyt koukkuun PLL:än? Me aloitettiin ajat sitten katsomaan tätä sarjaa Netflixistä Aleksin kanssa, juurikin samanlaisena sarjana kuin Frendit on meille nyt. Syy miksi alettiin katsoa oli se, että sarja vaikutti mun mielestä niin jännittävältä ja kiinnostavalta, että halusin nähdä sen, mutta en olisi ikinä uskaltanut katsoa sitä yksin. Netflixistä löytyy muistaakseni 5. tai 6. kauteen asti, mutta meille tipahti muutama päivä sitten postiluukusta seitsemäs eli viimeinen kausi. Pakko myöntää, että se tuli katsottua loppuun viikonlopun aikana.. Sarja kertoo siis neljästä tytöstä, joiden paras kaveri on kadonnut. Yhtäkkiä nämä neljä tyttöä alkavat saada uhkaileva viestejä anonyymiltä henkilöltä. Ja siitä se sitten lähteekin paisumaan. Tähän mennessä sarja on vedetty yli miljoona kertaa ja jotkut kohdat ovat aivan sairaita. Lisäksi tämä on mulle aivan täysin liian pelottava, enkä viime yönä saanut nukutuksi sen takia. Mutta minkä sille voi, kun on kerran jäänyt koukkuun. Sitä paitsi halusin tietää kuka on A.

Modern Family Haluan hehkuttaa tätä sarjaa, koska jos et oo vielä katsonut niin, please, katso. Se on huippu hauska lyhyiden jaksojen sarja, joka kertoo suuresta perheestä. Tai oikeastaan ehkä yhdestä suvusta. No kuitenkin, hauska sarja, must see. Oon katsonut kaikki kaudet Netflixistä ajat sitten ja silloinkin katsoin ne läpi ehkä viikon aikana.

DSC_8530

Ootko samaa mieltä mun kanssa näistä sarjoista vai innostuitko kenties katsomaan jonkun? Mikä on sun lemppari Netflix-sarja ja miksi?

Ei kommentteja