VKO 36 + Lähden lomalle!

1
1. Ei oltu Sinin kanssa pitkään aikaan otettu selfietä yhdessä, joten meidän piti oikein aikatauluttaa se ja sopia tapaaminen
2. Todellisuudessa se kuitenkin tapahtui, kun me yritettiin epätoivoisesti korjata Sinin puhjennutta pyörän kumia, josta löytyi loppujen lopuksi neljä reikää (=ostettiin uusi kumi)
3. Viime maanantaina ehkä huikein rintatreeni ikinä! Tän lisäksi tein vinopenkissä ekaa kertaa 40kg ja käsipainoilla loppuun vielä vinossa penkissä kevyesti 18kg!

2
1. VIHDOIN! Tätä oli odotettu, too bad jouduin odottamaan vielä pari päivää ennen kuin pääsin katsomaan tätä
2. Iloinen minä vaikka ulkona sataa ja syksy on tullut
3. Ah ja niin alkoi PLL maratoni

3
1. Perjantain jalkatreeni meni tosi myöhäseksi, mutta silti kulki yllättävän hyvin!
2. Vaikka en aluksi meinannut edes katsoa tätä, niin uskallan väittää että meneillään on paras Vain elämää -kausi ikinä!
3. Jaaa sitten se tulikin katsottua. Heh.Niinkuin oon täällä maininnut, niin me ollaan lähdössä Aleksin kanssa lomalle Espanjaan. Lähtö tapahtuu tänään ja paluu on vasta ensi viikolla, joten blogi pysyy hiljaisena siihen asti. Oon niin loman tarpeessa, vaikka kouluakaan ei ole vielä ollut kuin vähän aikaa. Mun töiden lomaviikko osui juuri samalle viikolle koulun alun kanssa, joten sinne meni ne haaveet lomasta. Tätä matkaa me ollaan kuitenkin suunniteltu jo aika kauan paristakin syystä.

Yritän päivittää matkan aikana ahkerasti Instagramia (@annaidam) ja ehkä myös Snapchatiä ((@annaidasofiaa) en oo viime aikoina ollut kauhean aktiivinen tän kanssa)), joten sieltä voi seurata mun menemisiä! Ja tietty sitten tulee läjäpäin kuvia blogin puolelle, kun ollaan palattu. Vastailen myös kommentteihin täällä jos vain suinkin mahdollista!

¡Adiós amigos!

Ei kommentteja