Hyvän fiiliksen tuojat x9

3.1 3.2

Ensimmäiset pakkaset, talven tuoksu. Vaikka kirosinkin koko talven ja syksyn tiistaiaamuna lähtiessäni pikkupakkasessa polkemaan kohti koulua, olen silti aika onnellinen talven tulosta. Sehän tarkoittaa villasukkia, paksuja neuleita, pipokautta, lunta ja joulua.

Kynttilät, jotka eivät pelkästää luo ihanaa tunnelmaa kotiin vaan myös lämmittävät ihanasti esimerkiksi mun aina jäisiä sormia.

Ihanat ystävät tuomassa piristystä arkeen ja ihan kaikkeen muuhunkin. Näihin lukeutuu myös Aleksi, joka piristi mun päivää ihanilla "Moshnapalvelusta moshna, kuinka voin olla moshnaksi" -snäpeillään.

3.3 3.4

Viittomakieli, joka on kaiken lomailun jälkeen uudelleen iskostunut mun päähän. Tuntuu, että kaikki on taas PI hyvää ja PI kylmää. (PI on viittoma, joka tarkoittaa esimerkiksi "tosi", vaikka "tosi hyvä". Sille on myös muita merkityksiä, kuten "juuri näin, totta".)

Suuri motivaatio bloggailuun! Oon nyt jotenkin täynnä intoa ja postaisin mielelläni joka päivä, jos siihen vain olisi aikaa.

Tuloaan tekevä joulu. Oi kuinka oonkaan tätä odottanut! Viime vuonna en koristellut joulua varten ollenkaan, sillä meillä oli muutto heti tammikuun lopussa, tuntui siis vähän turhalta ensin koristella ja sitten pakata kaikki. Nyt olen kuitenkin suurempi joulun fani kuin koskaan ja voin paljastaa, että uusia koristeitakin on jo hankittu!

3.5 3.6

Ei pelkästään jouluun liittyvä sisustus, vaan myös kodin muuten sisustaminen on jotenkin päässyt valloilleen. Löydän itseni useaan otteeseen selaamasta Pinterestiä "home decor" hakusanoilla inspiraatiota etsien.

Mun ihana mummi, joka aina jaksaa touhuta kaikenlaista ja opetella uusia asioita, se on aina ajan hermoilla. Mä lyön vaikka vetoa, että mummi on myös mun blogin aktiivisin lukija!

Hyvän makuinen kahvi. Kirjoittelin joskus alkuvuodesta aiheesta Minä kahvinjuojana, mutta tämä tieto taitaa olla joissain määrin vanhentunutta. Nyt maistoinkin tietoisesti veljeni luona aivan älyttömän hyvää kahvia (Löfsbergs Kharisma) ja ensimmäistä kertaa koskaan mä oikeesti nautin kahvin juonnista!

3.7 3.8

Mitkä asiat tuo sulle just nyt hyvän fiiliksen?

Ei kommentteja