Kesän bucket-list - miten meni?

Nyt lokakuun ja syksyn virallisesti alettua kauniin ruskan ja viileän ilman saattelemina, onkin hyvä hetki palata tähän mun kesän bucket-listiin ja käydä läpi, mitä sitä oikeastaan tuli tehtyä!

1

Opettele tekemään kukkaseppele 
Check! Juhannuksena otin heti kännykän kauniiseen käteen ja sukelsin Pinterestin ihmeelliseen maailmaan hakusanoin "flower crown diy". Sieltä löytyikin sopiva ohje ja sain näperreltyä itselleni kauniin seppeleen.

Kuvaa paljon!
Kuinka määrittelen paljon? Olen kuvaillut enemmänkin, mutta ei kamera multa kokonaan kesän aikana unohtunut. Sanoisin tämän kohdan toteutuneen ainakin melkein.

Muista nauttia vapaa-ajasta ja rentoutua
Muistin! Tämän mä muistin. Kyllä vapaapäivistä otin kaiken irti ja röhnötin sohvalla Netflix pauhaten.

Käy ratsastamassa
Kävin. Yhden kerran. Olisi ollut ihana käydä useamminkin, mutta Turusta on todella vaikea löytää paikkaa ja ilman autoa kulkeminen on vähän hankalaa. Mutta kerran tuli käytyä!

Hanki rusketus
Rakastan mun Espanjasta saatua rusketusta, se on edelleen voimissaan! Ehdin Suomessakin pari kertaa käydä auringossa piipahtamassa, mutta aluksi onnistuin vain palamaan eikä myöhemmin jostain syystä väri enää tarttunut.

Kokeile erilaisia ryhmäliikuntatunteja
Kävin yhdellä puolen tunnin kehonhuollon tunnilla, mutta en sitä ei varmaan lasketa. Mä kyllä mietin koko kesän, että pitäis mennä, mutten sitten koskaan saanut aikaiseksi.

Tee kärrynpyöriä
Tein muutamia, ensi kesälle tavoitteeksi tehdä enemmän!

2

Vietä paljon aikaa kavereiden kanssa
Matkustin Helsinkiin ja Poriin viettämään aikaa eri kavereiden kanssa sekä nautin myös yhteisestä ajasta Turussa olevien ystävien kanssa.

Syö mansikoita, vadelmia, mustikoita ja kaikkia muitakin marjoja, mitä käsiisi saat!
Ostin suomalaisia mansikoita ja mussutin niitä litroja yhden illan aikana, herkuttelin vadelmilla herkkukakkujen päällä ja poimin mustikoita suoraan omasta metsästä. Lisäksi maistelin punaisia, valkoisia ja mustia viinimarjoja ja ananaskirsikoita.

Istuta uusia kukkasia ruukkuihin
Viherkasvit lasketaan tässä tapauksessa kukkasiksi, vaikka ostin kyllä pari tulilatvaakin meidän parvekkeelle. Tässä postauksessa esitellyistä kasveista kaikki paitsi yksi ovat edelleen hengissä, joten voin olla itsestäni ylpeä.

Vietä mökkijuhannus
Takaisin juhannukseen! Tämähän kohta tuli täytettyä, sillä vietimme aivan ihanan juhannuksen Merin kauniilla mökillä.

♥ Rokkaa Ruississa koko viikonloppu, äläkä missaa Mac Millerin esitystä
Done. Ruissi oli huippu kokemus ja yksi parhaista jutuista oli niin monet uudet ja ei-niin-uudet ystävät, joiden kanssa ehdin viettää aikaa eri päivinä. Ja olin paikalla myös Mac Millerin aikaan.

Lue ainakin yksi kirja
Ostin kaks kirjaa, koska en päässyt kirjastoon silloin kun yritin. Mä jopa alotin toista kirjaa, mutta en päässyt alkua pidemmälle, joten tästä ei suoriuduttu.

Grillaa ja nauti ihanista grilliherkuista, mitä on vaikea saada talvella
Grillattua tuli ja paljon! Grilliruokakiintiö alkaa olla täynnä.

Ei kommentteja