Lemppari syysherkku

DSC_1064 DSC_1082 DSC_1072 DSC_1066

Syksyyn kuuluvat vahvasti omenat ja kaneli sekä nämä kaksi yhdistettynä ihanaan, vielä lämpimään omenapiirakkaan. Melkein joka syksy, olen leiponut joko omenapiirakkaa tai omppuhyvää, tai sitten molempia. Nämä kaksi ovat vaan ehdottomasti mun lempileivonnaisia ja sopivat täydellisesti syksyyn.

Tänä aamuna sain nukkua pitkään ja herätä auringon valoon, joka sukelsi läpi kaihtimista suoraan makuuhuoneeseemme. Muutaman harmaan ja sateisen päivän jälkeen aurinko oli enemmän kuin tervetullut. Aamukahvin ja smoothien jälkeen lähdinkin reippaasti kävellen salille, ihanasta syyssäästä nauttien.

Olen jo pitkään ajatellut tämän vuotisen omenapiirakka-ajan tulleen, mutta mukamas niin kiireisenä en ole ehtinyt muuta asian eteen tehdäkään. Nyt vihdoin Aleksin monien pyyntöjen jälkeen sain kipaistua kaupasta omenat ja leivottua meille ihanan sekä herkullisen omenapiiraan. Olen käyttänyt samaa reseptikirjaani kirjoitettua reseptiä jo monta vuotta, enkä kuollaksenikaan muista, mistä olen sen alunperin saanut. Tämä piirakka on kuitenkin superhelppo tehdä ja supermaukas syödä!

Mitkä ovat teidän lemppari syysherkkuja?

Ei kommentteja