Syksy on täällä

1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 1.12 1.13 1.14
takki - Stradivarius / paita - Hollister / housut - BikBok / kengät - Vamos

1.15 1.16

Ruska puissa, raikas tuuli, syksyn tuoksu, sadepäivien jälkeen pilviverhon välistä pilkehtivä aurinko sekä kynttilät luomassa tunnelmaa pimeisiin iltoihin. Syksy on oikeastaan aika ihanaa aikaa. Vaikka mä myönnän olevani paljolti lämmössä viihtyvä ihminen, niin joskus on ihanaa vetää pörröhousut ja villasukat jalkaan kuumaa teetä muumimukista nauttien.

Mä tiesin, että meidän palatessa Espanjasta, olisi syksy jo aika pitkällä täällä Suomessa. Kuitenkin ensimmäiset päivät menivät jokseenkin sumussa, koulujuttuja, töitä ja muita asioita hoitaen. Vasta yhtenä päivänä, kun päätin pyöräilyn sijasta kävellä salille, huomasin miten syksyistä ulkona oikeastaan oli.

En ole ehtinyt viettää ihan hirveän paljon aikaa kavereiden kanssa enää loppukesästä tai alkusyksystä, kaikilla tuntuu olevan kiireitä, mikä on toki ihan ymmärrettävää. Siksi olinkin niin innoissani kuullessani, että Pauliina olisi tulossa Turkuun pariksi päivää. Vietimme sen kunniaksi porukalla kaksi tyttöjen iltaa jutustellen, herkutellen ja leffaa katsellen.

Sumussa hetken aikaa leijumisesta huolimatta, mun syksy on saanut oikeen ihanan ja virkistävän aloituksen.

Ei kommentteja