Älä oo koko ajan kännykällä

3.1 3.2

Mä kävelin kesällä kävelykadulla kännykkä kädessä ja Unicefin feissari pysäytti mut. Olin juuri tekstaamassa mun kaverille, että multa menee enää hetki saapua paikalle.

Feissari alkoi puhua, kysyi tiedänkö mä mikä on Unicef? Joo, oon mä siitä kuullut, vastasin ja laitoin kännykän taskuun.

"Oho! Sainko mä sut oikeesti laittamaan kännykän pois?", se feissari kysyi.

3.3 3.4

Mua alkoi joskus ärsyttää todella paljon muiden ihmisten jatkuva kännykällä roikkuminen. Kunnes huomasin tekeväni itse ihan samaa.

Kännykkä on aina niin helppo ottaa käteen jos vaikka odottelee jotakin. Sieltä voi selata feedejä tai tekstata jollekin, tai ihan mitä vaan.

Vaikeampaa on jättää luuri taskuun ja keskittyä tähän hetkeen.

On tosi inhottavaa jutella jonkun kanssa ja huomata ettei tämä kuuntele. Omien kokemuksieni mukaan syynä siihen on usein kännykkä.

Ja siitä tulee väkisinkin olo, ettei mun juttu ole yhtä kiinnostava kuin toi luuri.

3.5takki - Lindex / huivi - BikBok / neule - HerSecret.fi (saatu, tämä väri loppu, mutta cappuccinon värinen täällä) / farkut - BikBok


3.6

Mä kuvittelen pystyväni keskittymään moneen asiaan samaan aikaan, mutta todellisuudessa se on aika mahdotonta. Jos luen pitkää viestiä kännykästä ja samalla yritän kuunnella Aleksin kuulumisia, jompikumpi jää väistämättä sisäistämättä.

Yleensä se kuultu.

On ihana pystyä keskustelemaan ihmisten kanssa, esimerkiksi ruokapöydässä, ilman, että jonkun huomio on koko ajan jossain pienessä ruudussa.

Mä ymmärrän jos siellä on jotain tärkeetä, mutta usein se on vain tapa. Tapa selata puhelinta ja mitä ikinä sieltä sattuu löytämäänkään. Vaikka ne olisivat vain kissavideoita.

Siitä ei tuu muille kiva olo, jos sä oot koko ajan kännykällä.

3.7

Oon kahvilla kaverin kanssa ja mun kännykkään tulee viesti. "Hei keneltäköhän se on?", mietin ensimmäisenä. Kaverilla on joku juttu kesken, joten päätän vilkaista kännykkää myöhemmin

Näin mä teen. Tekisitkö säkin?

Ei kommentteja