Hei marraskuu!

DSC_1522

Mun marraskuun ensimmäinen päivä alkoi aamun luennolla, jota seurasin parhaalta mahdolliselta paikalta, siis kotoa lämpimän peiton alta. Vaikka tänään ei paistakaan aurinko eikä ulos katsoessa muutenkaan näytä kovin kauniilta, on mulla silti hyvä fiilis ja oon innoissani marraskuusta!

Marraskuussa on paljon kaikkia ihania juttuja, kuten esimerkiksi persimonit. Oon nähnyt miten persimonkausi on pikkuhiljaa tehnyt tuloaan ja nyt niitä alkaa olla jo kaupat täynnä. Persimon on yksi mun lempihedelmistä, se on niin herkullinen ja kuitenkin tosi helppo syödä.

Lisäksi tuloillaan on ainakin kolmet pikkujoulut! Kuten jo aikaisemmin olen maininnut, oon ihan äärettömän fiiliksissä joulusta tänä vuonna. Niinpä me hostataan Aleksin kanssa omat pikkujoulut meillä ja toki oon keksinyt sinne kaikkea ihanaa jouluista tarjottavaa ja ohjelmaa, koristeista puhumattakaan. Meidät on myös kutsuttu kaverien pikkujouluihin ja työpaikaltakin on kiva reissu tulossa.

DSC_1540

Muuta ihanaa marraskuista ovat lämpimät villasukat ja pörröiset pyjamahousut, joihin voi pukeutua lämpötilan laskiessa. Silloin on myös huippua omistaa oma sauna, jonne pääsee lämmittelemään silloin kun haluaa.

Joulukoristeiden, -korttien ja -lahjojen armoton suunnittelu on myös alkamassa näillä näppäimillä. Oikeastihan mulla on ollut joululahjalista jo syyskuusta asti, aina kun tulee joku hyvä idea, voi sen kirjoittaa ylös. Aleksi on myös lupautunut tänä vuonna askartelemaan mun kanssa joulukortteja, joten odotan sitä innolla. Koristeet taitavat kuitenkin olla kokonaan mun vastuulla, mutta otan kyllä mielelläni niistä kaiken kunnian.

Ja jos nyt vielä jotain jouluun liittyvää mainitaan, niin en malta odottaa Turun Satumaista Joulunavausta enkä Vanhan Suurtorin Joulumarkkinoita! En ole kertaakaan päässyt näkemään joulunavausta Turussa ja tänä vuonna siihen on tulossa muutos.

DSC_1524

Eiköhän siinä ole jo aika paljon odotettavaa marraskuulta. Kuten sanoin, oon innoissani. Kaiken kruunaisi, jos maahan saataisiin edes pieni kerros lunta ja pysyvät pikkupakkaset, se olis täydellistä!

2 kommenttia

  1. Ihanan tunnelmallisia kuvia! :) Ja täällä toinen persimonhullu ilmoittautuu, oon ollut ihan fiiliksissä kun niiden kausi on taas alkanut! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin onkin ihan huippua! Mä taisin innostua persimoneista vasta viime talvena ja harmistuin kun tajusin ettei niitä saakaan ihan ympäri vuotta :D

      Poista