Viikonloppu tulee, vihdoin!

1 2 3

Vaikka mulla ei nyt ollut mitenkään erityisen raskas viikko ja sinne mahtui kaksi etäpäivääkin, niin olen silti todella helpottunut perjantaista ja tulevasta viikonlopusta.

Enemmän kuin mitään, mä tarvin tällä hetkellä rentoutumista ja omaa aikaa. Aleksi lupasikin viedä mut huomenna treffeille, joten se taitaa olla koko viikonlopun kohokohta. Lisäksi haaveilen nyt jo joulukuusen pystyttämisestä, joulun miettiminen saa mut aina niin hyvälle tuulelle.

4 5 6

Oon koko aamun järjestänyt ja suunnitellut harkkaan liittyviä asioita, mutta samaan aikaan puskee kolme muuta koulutehtävää päälle. Ja sitten on tietty ne tehtävät, joille en ole vielä suonut ajatustakaan.

Se on kumma, miten aina onnistuukin saamaan kaikki tehtävät kasattua samalle ajanjaksolle. Olisi pitänyt suunnitella paremmin.

Viikonloppuna en sitten aio miettiä näitä, vaan keskittyä ainoastaan itseeni. Ja jouluun. Ja ehkä vähän siivoamiseen. Ja muihin asioihin, jotka pitävät mut poissa koulujuttujen ääreltä. Sitä mä tarvin.

7 8
paita - HerSecret.fi (saatu) / farkut -BikBok

9

Kokonaisuudessaan odotan siis viikonlopulta aika paljon; rentoutumista omien juttujen kanssa, Aleksin järkkäämiä treffejä, ehkä vähän joulun koristelua eikä yhtään koulujuttuja. Ja on mulla pari salitreeniäkin vielä odottamassa. Niitäkin kyllä venaan innolla, sillä saan ottaa uuden treenivihon käyttöön. Luksusta, koska vanha meinaa hajota käsiin...

Toivottavasti viikonloppuna olisi vielä kaiken lisäksi yhtä ihana aurinkoinen sää kuin tänään! Mikään ei tuo parempaa fiilistä kuin kaunis auringopaiste, oli se sitten ulkona ujosti häkäisevä kirkkaus tai ihan vain lämpimän keltainen valoilmiö maalaamassa asuntoa ikkunan läpi.

10

Ei kommentteja