Ensimmäinen joulukuuta: pikkujouluasu

1 2 3

Viimisimmät pari viikkoa ovat sujahtaneet ohi nopeammin kuin olisin kuvitellut. Koulutehtäviä on vielä ainakin miljoona kappaletta tekemättä ennen parin viikon päästä häämöttävää joululomaa. Nukkuisin mielelläni päiväunet joka päivä ja köllöttelisin sohvalla Netflixiä katsellen. 

Tänään nyt sitten koitti se ihana ja odotettu joulukuu! Oon innoissani joulusta ja ihan kaikesta, niin kuin se on varmasti tullut jo ilmi täällä bloginkin puolella. Mulla on joulukortit jo lähettämistä vaille valmiita ja joululahjalistassakin on enää pari lahjaa miettimättä. Hyvällä mallilla siis.

Meillä alkavat myös kaikki koristeet olla paikoillaan ja hankittuna. Oon jopa ylpeä siitä, kuinka hyvin sain toteutettua mun monet Pinterestin inspiroimat joulukoristeet. Mä oon kyllä aina askarrellut mielelläni, joten siinä mielessä mitkään DIY koristeet eivät tulleet yllätyksenä.

4
mekko - HerSecret.fi (saatu) / sukkahousut - BikBok

5 6

Yhden asian suhteen olin kyllä kieltämättä vähän myöhässä, nimittäin joulukalenterin. Ne kävin vasta eilen kipaisemassa kaupasta, hieman jännittyneenä totta kai, mitä siellä enää olisi jäljellä. Meillekin kuitenkin riitti vielä ihanan perinteiset muumi-suklaakalenterit. Ensimmäinen luukku vaan odottaa vielä avaamistaan.

Pikkujoulujakin olen jo ehtinyt viettää kahteenkin otteeseen, mutta vielä olisi yhdet tuloillaan. Pikkujouluissa ehdottomasti parasta on ystävät sekä hyvä syy laittautua. Itse oon aina tykännyt vetäistä päälle jotain mustaa mekkoa, johon vaikka tonttulakki sopii hyvin koristeeksi. Tai mikseivät ihanat jouluiset korvakorutkin. Tai vaikka rusetti. Vaihtoehtojahan löytyy monia.

7

Ei kommentteja