Joulukuun suuret suunnitelmat

7 8

Mulla oli joulukuun postauksille tosi suuret suunnitelmat. Ensimmäistä kertaa ikinä mulla oli pitkä lista aiheista, joista halusin postata. Sitten tapahtuivat asiat nimeltä koulun loppukiri (josta on vielä kuusi liian raskasta päivää edessä) sekä opiskelu-uupumus.

Odotan joululomaa enemmän kuin innolla, on niin paljon asioita, joita haluaisin tehdä sen aikana. Muun muassa katsoa Netflixiä ja nukkua pitkään. Jos tulisi lunta ja pakkasta, olisi ihan mahtavaa käydä luistelemassa. Mutta pääasiassa haluan vaan rentoutua.

9 10

Mä koristelin meidän asunnon jouluiseksi jo marraskuun alussa, koska yksinkertaisesti se tuntui vaan niin oikealta. Meillä on tonttuja vähän siellä sun täällä ja ihania jouluvaloja joka paikassa. Mun omat lempparit ovat porovalokoriste makuuhuoneen ikkunalaudalla sekä mistelinoksa eteisen oviaukossa.

Askartelin myös itse ihanan polka-tikkari -kranssin, joka a) ei onnistunut ihan niin kuin suunnittelin ja b) olikin liian painava roikkuakseen, joten päätyikin koristamaan sohvapöytää. Etenkin kaukaa katsottuna se on nätin näköinen.

Nyt makaan tyytyväisenä sohvalla peiton alla ja tarkistan ikkunasta pitävätkö kaverien snäpit paikkansa: kyllä, ulkona sataa jälleen lunta! Jotenkin kaikki näyttää yhtäkkiä paremmalta, kun ulkona on ihana kerros valkoista ja kaunista lunta kirkastamassa pimeää iltaa.

11 12

Ei kommentteja