Oi ihana helmikuu!

2.1 2.2
neule - HerSecret.fi (saatu) / farkut - GinaTricot / scrunchie - Glitter

2.3 2.4 2.5

Helmikuu on mukavaa aikaa. Tammikuussa mukana roikkuu pieni paine uudesta vuodesta, tavallaan stressaa  kaikesta uusi vuosi, uudet kujeet hössötyksestä, mutta toisaalta on innoissaan juurikin niistä uusista mahdollisuuksista, jotka tuleva vuosi tarjoaa. Mä en oo pitkään aikaan tehnyt mitään oikeaa uuden vuoden lupausta, keksin aina vain jonkun tavoitteen, joka olisi kiva toteuttaa jos mahdollista. Vuoden 2018 toivoisin olevan matkustuksen vuosi.

Helmikuussa stressi on jo ehtinyt hävitä (ainakin suurimmaksi osaksi), kun vihdoin tajuaa, ettei vuoden vaihtuminen ole maata mullistava asia. Ja että todellisuudessa se ei muuta yhtikäs mitään. Tänä vuonna helmikuussa on ollut jo nyt aivan ihana sää! Nytkin ulkona on melkein kymmenen astetta pakkasta ja lunta maassa, voiko olla mitään parempaa?

Ystävänpäivä lähestyy ja sen huomaa myös kaupoissa; sydämiä siellä täällä ja vaaleanpunaisia kampanjoita, jotka lupaavat kaksi tuotetta yhden hinnalla. Ystävänpäivä tekee iloiseksi, se on vaan fakta (mun kohdalla). Lisäksi helmikuussa on pari päivää vähemmän kuin muissa kuukausissa. Mä en tiedä miksi, mutta se antaa mulle tosi hyvän fiiliksen. Go helmikuu!

Ei kommentteja