Parasta talvessa

8.1 8.2

Kaikissa vuodenajoissa on aina jotain parasta. En oo koskaan vihannut talvea millään tapaa, päinvastoin. Talvella kaikki on niin kaunista ja ulkona on ihanan kirkas sekä raikas keli. Tämä siis jos on lunta ja pakkasta. Ollaan kuitenkin jo ainakin kaksi kertaa (woop woop) saatu nauttia kunnon lumesta ja pakkassäästä. Ja vaikka nytkin ulkona on hieman plussaa ja eilen sataneet lumet ovat paikoitellen muuttuneet loskaksi, en voi kuin nauttia valkoisesta hangesta.

8.3 8.4

Parasta talvessa ovat ehdottomasti kauniit maisemat ja pirtsakka pakkanen. Mua ei juurikaan haittaa kylmyys, varsinkaan jos kotona odottaa lämmin sauna ja teemuki. Lisäksi oon oppinut nauttimaan myös luistelusta uudella tavalla. Isoveljeni ansiosta eksyi pienempänä pelailemaan jääkiekkoa poikien kanssa, joten nytkin olen uskaltautunut mukaan peleihin Aleksin kanssa. Mun tasosta toki kertoo se, että viime kerralla kun joku epähuomiossa syötti mulle, niin kaikki rauhassa odottivat mun saavan kiekon kiinni ja päättävän kenelle syötän, ennen kuin edes yrittävät ottaa kiekkoa.

8.5 8.6

Haluaisin kirjoittaa talven parhaimpiin asioihin myös pulkkailun ja laskettelun, jotka olivat pienempänä lempitalviurheilulajejani, mutta kumpaakaan en ole päässyt kokeilemaan moneen vuoteen. Sen sijaan viimeisenä asiana mainitsen lumisateen. Eilen sekä matkalla töihin että töistä kotiin satoi lunta. Pimeässä katuvalolampun alla näkyy tiheä lumisade ja suuret hiutaleet leijailevat varjona myös jalkakäytävällä. Se on jotain niin kaunista.

Ei kommentteja