@Tallinna

1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10

Hiihtolomaviikko starttasi käyntiin ehkä parhaimmalla mahdollisella tavalla, eli minimatkalla Tallinnaan! Parhaaseen mahdolliseen tapaan ei kyllä sisältynyt herätys aamuneljältä, mutta reissu itsessään oli jopa parempi kuin odotin.

Matkustimme Sinin kanssa laivalla Helsingistä Tallinnaan ja perillä vietimme yhden yön hotellissa. Ensimmäisen päivän agenda sisälsi shoppailua ja rentoutumista, toisen päivän pyhitimme vanhan kaupungin ihastelulle.

Panostimme ruokapaikkoihin ja maanantai-illan vietimmekin ihanan tunnelmallisessa italialaisessa ravintolassa takkatulen lämmössä pastaa nauttien. Erityisen ihanaksi takkatulen teki ulkona vallitseva rapsakka pakkassää, ei kuitenkaan onneksi ihan yhtä kylmä kuin mitä täällä Suomessa nyt on viime päivinä ollut.

1.11 1.12 1.13 1.14 1.15 1.16 1.17 1.18 1.19 1.20

Tiistaina piipahdimme eräässä kauniissa kahvilassa sekä etsimme tiemme niin kovasti kehuttuun F-hoone -ravintolaan hieman vanhan kaupungin ulkopuolelle. Ravintola ei ole turhaan kehuttu, ruoka oli herkullista, henkilökunta todella ystävällistä ja paikkakin ihanan persoonallinen.

Olen käynyt Tallinnassa kiertelemässä vain kerran aikaisemmin ja vanha kaupunki oli vielä kauniimpi kuin muistin. Olimme liikkeellä keskellä viikkoa, melko aikaisin aamupäivällä, joten kaduilla ei ollut suuria ihmismassoja. Parasta oli vain pyöriä ympäriinsä ja katsoa mihin päädyttäisiin. Myöhemmin iltapäivällä kadut tuntuivat jo melko tutuilta.

Myöhään yöllä kotiin palatessa tunnelma oli väsynyt, mutta onnellinen. Mikä onkaan parempaa kuin startata uusi viikko pienellä reissulla parhaan ystävän kanssa.

Ei kommentteja