Asiat on aika hyvin - kuulumisia

1 2 3 4 5

Meillä asusteli viime viikolla vallan ihanan valloittava Luna-neiti, eli yksi äitini koirista. Koirakuumeen iskiessä on hyvä saada pikaista ensiapua lainakoiralla. Luna tosin osoittautui vielä ihanammaksi kuin olisimme uskoneet ja jo viikossa ehtii yllättävän nopeasti tottumaan koira-arkeen. Joka kerta Aleksin pukiessa suhinahousut jalkaan, alkoi tohina. Joka kerta pussia rapistellessa, alkoi tohina. Puhumattakaan kotiintulo tohinasta.

Ehdin hyvä tovin fiilistellä flunssattomuuttani, kunnes nuha ja kurkkukipu yllättivät minutkin. Mulla ei (onneksi *kopkop*) ole koskaan kuumetta, mutta tänä sunnuntaiaamuna ääni oli hävinnyt olemattomiin. Vihaan sairastelua, kukapa ei, mutta pahinta on tauko treenistä. Ystäväni nauroi "vieroitusoireitani"; olin nähnyt painajaista siitä, kuinka penkki ei onnistunut heiluvien painojen takia.

Flunssan keskelle osui myös sopivasti viimeisten viisaudenhampaitteni poisto. Olin säästänyt oikean puoleisia viisureita, mutta poistopäätös tuli lopulta niillekin. Kaikkia mahdollisia hoitotoimenpiteitä kammoksuvana, oli myös hampaiden poisto tuskaa. Henkistä tosin vain, sillä en tuntenut muuta kuin langan leuallani lääkärin ommellessa alas jäänyttä kuoppaa umpeen. Särky tuli toki jälkijunassa.

6 7 8 9 10

Kuten mua Instagramissa seuraavat jo tietävätkin, niin tein hiuksilleni pienen muodonmuutoksen! Kävin luottokampaajallani leikkauttamassa pitkän polkan ja samalla tukkaan heitettiin vähän vaaleata raitaa. En voi muuta sanoa kuin, että mä vaan rakastan näitä hiuksia! Ne on niin helpot ja kevyet, ihanat! 

Muuten oon löytänyt itseni katsomasta koko Riverdalen 2.kauden Netflixistä yhden päivän aikana, tekemästä opparia suuren motivaatioaallon alaisena kello kaksi yöllä, nauramasta HIMYM:lle kerta toisensa jälkeen makeammin sekä tyytyväisenä jo suoritettuun kevätsiivoukseen. Asiat on aika hyvin ja olen valmis ottamaan kevään vastaan. Tai sitten pakkaset. Uudestaan. Mutta loskavaihe voidaan hypätä yli. Kiitos!

2 kommenttia

  1. Tosta sun hymystä nousee väkisinkin omille kasvoille hymy! <3

    VastaaPoista