Hiihtoloman kohokohdat

10.1 10.2 10.3 10.4

Hiihtoloma oli ja meni kuin hujauksessa, ennen kuin huomasinkaan oli sunnuntai-ilta ja aika painua pehkuihin. Ehdin kuitenkin tehdä loman aikana vaikka ja mitä, joten haluan nyt listata mun loman kohokohdat!

Tallinnan matka - Sanoin Sinille vuoden alussa, että hiihtolomalla matkustetaan jonnekin, joko Suomessa tai sitten johonkin lähelle. Tallinna valikoitui voittajaksi muiden määrittelemättömien kohteiden joukosta. Meidän matka oli ihan huippu, se oli lyhyt, mutta sisälsi kaiken mitä me tarvittiinkin; shoppailua, kauniita maisemia ja hyvää ruokaa. Ja tietysti toistemme pettämätön seura. Alkuperäisen suunnitelman mukaan olisimme viettäneet maanatai-iltaa jossain istuskelupaikassa, mutta lopputuloksena olimme nukkumassa jo ennen yhdeksää. Ei haitannut, koska sehän tarkoitti vain aikaisempaa herätystä seuraavana aamuna ja enemmän aikaa kierellä ympäri kaupunkia!

10.5 10.6 10.7 10.8

Pakkaspäivä Ruissalossa - Koska me ei oltu pitkään aikaan käyty Sinin kanssa kuvailemassa, päätettiin pyhittää keskiviikkopäivä sille. Sopivasti sattui aivan ihana sää ja me vietettiin päivä Ruissalon kauniissa maisemissa. Hauskaa sinänsä, että me asutaan tosi lähellä Ruissaloa, mutta ollaan oltu siellä vain kolme kertaa (Ruisrockin lisäksi). Pitäisi jaksaa käydä useamminkin, sillä maisemat ovat jotain niin kauniita, eikä mikään ole parempaa kuin luonnossa vietetty päivä.

Kummitytön kanssa laatuaikaa - Torstaina olin lähestulkoon koko päivän ihanan kummityttöni kanssa. Olimme paljon kahdestaan ja se tuntui ihanalta! Hän on vasta seitsemän kuukautta ja olen niin onnellinen, että pääsen seuraamaan pienen kehitystä ihan alusta asti. Tällä kertaa kävimme yhdessä ulkona ja sain syöttääkin. En voi uskoa, etten joskus pitänyt vauvoista.

10.9 10.10 10.11 10.12

Tyttöjen ilta - Pääsin viettämään aivan ihanaa tyttöjen iltaa kahden työkaverini kanssa! En muista koska mulla olisi viimeksi ollut noin hauskaa yhtään missään. Höpöteltiin, naurettiin ja tanssittiin. Saan jälleen kerran olla kiitollinen, että oon päässyt tutustumaan niin mahtaviin tyyppeihin!

Löhöpäivä - Sunnuntaina nousin sängystä kahden aikaan ja loppupäivä menikin sohvalla röhnöttäessä. Kävin hakemassa kaupasta herkkuja ja me katsottin Aleksin kanssa koko päivä HIMYMiä. Paras tapa päättää huikein hiihtoloma viikko koskaan.

Ei kommentteja