Missä on sun kuvausspotti?


Mä rakastan ottaa kuvia kavereista, eläimistä, maisemista, esineistä ja oikeastaan ihan kaikesta, minkä koen kuvaamisen arvoiseksi. Mä myös tykkään itse olla kuvattavana ja lähen mieluusti koska vaan ulos etsimään toinen toistaan parempia kuvauspaikkoja. Ajan kanssa.

Joskus haluaisin kuvia asusta, mutta en jaksa tai ehdi lähteä ulos etsimään hyvää paikkaa tai sitten siellä on vaan liian kylmä mulle ja mun asulle. Siksi mun kuvausspotti löytyykin meijän parvekkeelta!

Meillä on ihan huisin iso partsi, josta löytyy toisesta päästä valkoinen tyhjä seinusta ja toisesta päästä trukkilavoista kasaamani sohva. Kummatkin käy loistavasti kuvailuun.

Ulkona kuvailu on kuitenkin todella paljon kivempaa kaikin tavoin; parempi valo, hienommat maisemat, enemmän mahdollisuuksia ja lopputulos on melkein aina parempi, jos vertaa parvekkeella otettuihin kuviin.


Mä en oo löytänyt Turusta vielä mitään luottokuvausspottia, vaikka esimerkiksi näissä kuvissa näkyvä ihanan värinen seinusta löytyykin ihanalta pikkukadulta, joka löydettiin tavallaan vahingossa.

Myös mun edellisen asunnon takana oli kiva pieni metsä sekä vanhan rakennuksen tiiliseinä, mutta sinne ei ole muuton jälkeen tullut lähdettyä. Vaikka se on ihan tossa vieressä.

Haaveilen siitä, että olisi auto ja voisi vaan lähteä etsimään kivannäköistä paikkaa. Niin mä aina ennen tein. 

Pitäisi kyllä ottaa itseään niskasta kiinni ja haravoida Turun kauniita kuvauspaikkoja vielä kun voin. Ei kuitenkaan mene enää kauaa, kun ollaan taas uudessa kaupungissa, uusissa kuvioissa ja Turku on kaukana takana...

Ei kommentteja