Espanja


Vietettiin vähän aikaa sitten viikko Espanjassa nauttien ihanien ihmisten seurasta, vähän lämpimämmistä keleistä, maukkaasta ruuasta ja rentouttavasta lomasta! Meidän lyhyeen, mutta sitäki parempaan matkaan mahtui kaiken shoppailun lisäksi myös treenaamista salilla (kävin kokeilemassa  myös body combatia ja zumbaa) ja visiitti Mijaksen kylässä.

Vaikka me ollaan jo useamman kerran vierailtu Fuengirolassa, ei olle silti kertaakaan (mukamas) ehditty käydä Mijaksessa. Nyt se oli kuitenkin päässyt to-do-listalle asti, joten olihan pikkuretki pakko toteuttaa.


Mijaksen kylähän on aivan ihana paikka ja voin niin suositella siellä käymistä, jos vaan ootte kulmilla. Se on aika pieni, eikä me käytetty ihan kauheasti aikaa sen kiertämiseen. Ehdittiin silti bongata upeat maisemat ja ihailla kauniita kapeita katuja sekä niiden sinisiä yksityiskohtia.

Tälle päivälle osui myös todella hyvä sää ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta! Vaikka tuuli olikin aika viileä, niin aurinko porotti oikein lämpimästi.


Mehän palattiin tältä reissulta jo viime viikon perjantaina (tuntuu paljon pidemmältä ajalta..), mutta tämä viikko on ollut ehkä koko mun opiskeluiden raskain ja kiireisin viikko. Oon oikeastaan käynyt kotona vaan nukkumassa ja joskus syömässä.

Koska ensi viikolla alkaa neljän viikon harjoittelu, oli meille kasaantunut kuusi tehtävien palautusta tai purkua juurikin tälle viikolle. Haastavaa asiasta teki myös se, että monet palautukset olivat samana päivänä ja niiden työstäminen tapahtui ryhmissä. Jotka olivat joka tehtävässä erit.


Kaiken tämän päälle olin vielä ilmoittautunut kolmeksi päiväksi harkkaan ja ne toivat tietysti oman stressinsä mukaan peliin. Nyt voin kuitenkin onnellisena huokaista helpotuksesta ja todeta, että sitä tuli kuin tulikin selvittyä tästä viikosta.

Mua odottaa ihana vapaa viikonloppu, jonka aikana tapaan ystäviä ja perhettä! Ulkona on 16 astetta lämmintä ja mulla hymy korvissa koko ajan. Hurjan ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia

  1. Ihania kuvia! Onks sille joku erityinen syy et ootte käyny useamman kerran just tuolla Fuengirolassa? Itelle vaan ihan uus kohde vaiks jonkun verran on tullu matkusteltua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meidän tuttuja asuu siellä niin käydään heitä aina moikkaamassa :) Ite tykkään muutenkin Fuengirolasta, on hyvä kohde semmoselle rentouttavalle aurinkolomalle!

      Poista