Kesän 2018 bucket-list


Pitkän hellejakson jälkeen ilman viilennyttyä musta tuntui kuin kesä olisi jo ohi. Viuh pois, sinne se meni. Ehdin ottaa jo aurinkoa ja nauttia kesän parhaista jutuista, kuten jäätelöstä, ystävistä, mansikoista ja lämpimistä kesäilloista. Ja hyttysistä

Onneksi todellisuudessa kesäkuu on kuitenkin vasta alkanut ja lämpimät ilmat tekevät paluutaan hitaasti, mutta varmasti.

Koin viime vuonna kesän bucket-listin tekemisen niin hauskaksi, että päätin jatkaa perinnettä tänäkin vuonna. Pidän viime kesää aika huikeana ja onnistuneena siitäkin syystä, että niin moni kohta listastani täyttyi, ehdin tehdä vaikka ja mitä. Tänä vuonna odotukseni ovat osittain hyvinkin erilaiset, saapa nähdä tuleeko alkavasta kesästä silti yhtä huikea kuin viime vuonna!


Käy suunnistamassa. Harrastin suunnistusta lapsena ja nuorena, välillä aika aktiivisestikin, mutta jossain kohtaa se vain jäi. Löysin Porissa ollessani suunnistuskamani ja vanhat säästämäni kartat, jonka jälkeen innostus lajia kohtaan heräsi uudelleen. Turku-Rastit, täältä tullaan!

Herkuttele hedelmillä ja marjoilla. Oon tällä hetkellä melko addiktoitunut vesimelonisyöppö, mutta puolustelen herkutteluani sillä, että ennemmin vesimelonia kuin karkkia. Ja kuumana kesäpäivänä on ihanaa napostella muitakin raikkaita hedelmiä ja marjoja.

Tee pyöräretki. Olen viime kesästä asti haaveillut pyöräretkestä johonkin ihan vähän kauemmas. Niin, että voisi ottaa eväät mukaan ja pysähtyä ihastelemaan kauniita maisemia, joihin ei ihan joka päivä törmää. Ehkä tänä kesänä se haave pääsee toteutumaan!

Muista lomailla! Oon innoissani suunnitellut sitä sun tätä ja valmiina mihin vaan, pelkään että itse lomailu unohtuu kokonaan. Onneksi mulla on kuitenkin kesälomaa töistäkin ja loppukesästä ollaan lähdössä Aleksin kanssa matkalle, silloin ainakin pitäisi päästä edes vähän rentoutumaan.

Treenaa. Oon innostunut aerobisesta liikunnasta ihan uudella tavalla ja uskaltautunut myös kokeilemaan uusia ryhmäliikuntatunteja meidän kuntosalilla. Saan treenaamisesta, sekä aerobisesta että voimaharjoittelusta, ihan uudenlaista energiaa ja virtaa päiviin. Toivottavasti tämä draivi säilyy koko kesän!

Valokuvaa paljon. Kesä on mun mielestä parasta aikaa valokuvaukseen, koska silloin maisemat sekä valo tuntuvat aina olevan kohdillaan. Ollaan kavereiden kanssa jo sovittu, että tästä kesästä tulee valokuvauskesä, enkä malta odottaa ensimmäisiä photoshootteja!

Vietä aikaa tärkeiden ihmisten kanssa. Mulla on paljon ihania ystäviä ja oon tän vuoden aikana tutustunut myös uusiin ihmisiin, joista on tullut mulle supertärkeitä. Haluun kesän aikana viettää mahdollisimman paljon aikaa vanhempien, isovanhempien ja ystävien kanssa sekä nähdä niitäkin kavereita, joita en oo hetkeen nähnyt.

Ei kommentteja