Miksen mä uskalla

farkkutakki - BikBok / hupparimekko - HerSecret.fi (saatu)

Mulla on niin paljon ideoita, niin paljon haaveita ja kaikkea sellasta mitä haluisin toteuttaa, mut en mä vaan uskalla. Ai miksen? No en mä tiedä.

Tai oikeestaan tiedän. Mä pelkään mitä muut ajattelee. Tyhmää. Oon pienenä ollu ujo. Myöhemmin ajateltuna kiusattukin siitä. Ja itekin kiusannu. Mut se on jäänyt vaivaamaan mua. Oon aina ollut muiden mielestä "outo, mut hyvällä tavalla". Mikä semmonen on?

Mä harvoin postaan ees postauksia blogiin kysymättä ensin joltain, et onks tää tyhmä. Niin epävarma mä oon. Ja jos kerrankin tekisin jotain iha vaan siks, et se on musta hyvä juttu, ihan vaan kysymättä ensin jonkun muun mielipidettä, niin mikä ois pahinta mitä vois tapahtuu?

En tiedä.

Ja sit kuitenkin, en mä mieti niin paljoo mitä sanon kenellekin tai kenen kaa juttelen. En mä mieti, et mitäköhän ihmiset ajattelee, jos mä nyt pukeudun näin. Ei mua kiinnosta. Puhun just niin kun haluun ja pukeudun just niin kun haluun.

Mut sit ku kyse on jostain mun omasta. Mun tekstistä. Mun valokuvasta. Ja mun pitäis jakaa se mun oma juttu. Mun ajatus, näkemys ja tavallaan pieni osa mua. Ni miksen mä sit uskalla?

Ei kommentteja